Home / Stil / Platform Loafers Outfit Idéer
Platform Loafers Outfit Idéer

Platform Loafers Outfit Idéer

För er som gillar tofflornas stil och karaktär kommer ni att älska det här blogginlägget. Det jag ska prata om idag är stylingen av plattformstofflorna, den sortens tofflor som kan få dig att se smalare, snyggare och vackrare ut på samma gång. I många fall är plattformsloafers mycket lättare att ta av sig än ett par typiska loafers, speciellt om det inte passar dig bra att bära unisex-kläder. Låt mig nu visa dig några riktigt coola idéer för outfit för plattor som jag har samlat på mig. Låt oss kolla in den coola listan nedan.

Svart motojacka med mörkgrå läderkjol och platåtofflor


källa

För att skapa den här intressanta listan med outfitidéer vill jag överraska dig lite genom att visa dig en mörk och cool helläderlook. Till toppen kan du bära en svart och vit randig blus med en svart bikerjacka i läder. Kombinera dem med en mörkgrå minikjol i läder och svarta strumpor. Bär slutligen ett par svarta loafers i läder för att fullända looken.

Svart bomberjacka med vit midjeklänning och platåtofflor

svart bomberjacka med vit rynkig midja och tofflor
källa

För att uppnå den där söta och tjejiga looken behöver du en oskyldig och ren känsla i din karaktär för att göra det till verklighet. Om du gör det kan du helt enkelt bära en vit miniklänning med en svart bomberjacka. Bär den med ett par plattformsloafers i svart läder för en stiligare ensemble.

Svart ärmlös miniklänning med vita platåtofflor

svart ärmlös miniklänning med vita tofflor
källa

För att uppnå denna superminimala men ändå attraktiva look kan du bära en svart ärmlös miniklänning med en elegant röd crossbodyväska i läder som kärnan i outfiten. För skorna, bär ett par mycket unikt designade vita och svarta loafers för att se elegant och elegant ut.

Svart trenchcoat med halvärmar och läderleggings och tofflor

svart trenchcoat med halvärmar, läderleggings och tofflor
källa

Låt oss nu titta på en mycket luftig look som ser cool och mörk ut. Det är väldigt roligt att ha en lite fyrkantig outfit då och då. Bär bara en svart långärmad trenchcoat och antracit linne med scoop neck. Bär dem med svarta läderleggings och läderplattformsskor för att fullända looken.

Svart ullkappa med tröjaimitation och läderskor

svart ullkappa med skentröja och loafers i läder
källa

Här är en annan helsvart outfit. Men den här gången ser det lite mysigare ut tack vare användningen av ullkappan. För att skapa denna look kan du bära en svart ullkappa med en svart tröja med mock-neck på toppen. Kombinera dem med svarta chinos med raka ben och ett par svarta och vita platåskor i läder för en elegant touch.

Svart quiltad cropped skinnjacka med grå miniklänning

svart quiltad skinnjacka med grå miniklänning
källa

Det här är en mycket ungdomlig och snygg outfit som du kan bära som streetoutfit såväl som en business casual outfit. För att forma denna superchica look kan du bära en grå slits miniklänning och en svart quiltad beskuren och figursydd skinnjacka. Bär svarta och vita plattformsloafers för att fullborda looken.

Svart ullkappa med blå slitna jeans i slim fit och läderplattformstofflor

svart ullkappa med blå slitna jeans i slim fit och läder loafers
källa

För dig som älskar att bära kläder i pojkvänstil, här är en för dig. Till toppen kan du bära en svart chunky tröja med rund hals och en svart ullrock. Kombinera dem med blå beskurna slim-fit jeans. Lägg slutligen till en vit stickad mössa och ett par svarta läder loafers för att ge looken mer karaktär.

Svart longline ullkappa med skinntofflor

svart longline ullkappa med skinntofflor
källa

För att se mörk och lite seriös ut på jobbet, här är en outfit för dig, speciellt om du gillar powerdressing. Bär en svart skjorta med knappar och en svart ullrock till toppen. Kombinera dem med svarta beskurna chinos och ett par plattformsloafers i svart läder för att fullborda denna coola look.

Bikerjacka med grå- och vitrutiga byxor i ull med raka ben

Bikerjacka i kombination med grå och vita byxor med raka ben i rutig ull
källa

Det råder ingen tvekan om att skinny jeans ser bra ut med nästan vad som helst. Men du behöver lite variation för att ha roligare i modevärlden. Den här gången, istället för att bära jeans, väljs grå och vita rutiga ullbyxor med raka ben med en kort skinnjacka. Komplettera din outfit med svarta loafers.

Ljusrosa kortärmad miniklänning med svarta tofflor

Ljusrosa kortärmad miniklänning med svarta tofflor
källa

Här är en helt minimalistisk outfit som får dig att se damlik och uppfriskande ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusrosa kortärmad miniklänning med ett par svarta läderplattformsloafers. Lägg till en svart fransad clutchväska till mixen för en ännu snyggare look.

Svart omlottblus med grå slim fit jeans och rouge rosa tofflor

svart omlottblus med grå slim fit jeans och rouge rosa tofflor
källa

Här är en referens för dig för att skapa en ledig streetoutfit som är perfekt för avslappnade häng eller till och med matinköp. Bär en svart v-ringad omlottblus och en svart longline cardigan till toppen. Kombinera dessa plagg med gråa jeans med smal passform och ett par plattformsloafers i rosa och vitt läder för en damliknande touch.

Senapsstickad stickad tröja med svarta slim fit jeans

Senapsstickad tröja med svarta slim fit jeans
källa

För att se lång och smal ut kan du enkelt bära en lite beskuren tröja med högbyxor. I det här speciella fallet är en senapsgul beskuren tröja ihopkopplad med svarta beskurna slim-fit jeans. Bär ett par svarta och vita läder loafers för att komplettera din outfit på ett stilfullt sätt.

Mörk mörkblå lång ullkappa med svarta och vita platåtofflor

mörkblå lång ullkappa med svartvita tofflor
källa

För att se superchic ut på jobbet, här är en outfit du borde prova. Bär helt enkelt en marinblå maxi-ullkappa över en grön polotröja och vita slim-fit jeans. Bär ett par plattformsloafers i svart och vitt läder för att se ungdomlig och stilig ut.

Här är idéerna för outfit för plattan som jag verkligen vill dela med dig. Plattformstofflorna kan vara ett mycket bra alternativ till läderstövlar. De är för närvarande kraftigt underskattade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*