Home / Dekoration / Pooja Room Designs Idéer
Pooja Room Designs Idéer

Pooja Room Designs Idéer

Du kan dekorera ditt bajsrum samtidigt som du känner dig helig och kopplad till Gud. Detta är en andlig fråga och alla har något annat i hjärtat än sina andliga behov. Ju mer du formar utrymmet efter vad som får dig att känna dig ifred med himlen, desto bättre blir din tillfredsställelse. Pooja betyder tillbedjan och det utrymme som avsatts för tillbedjan är verkligen en helig plats som ger respekt för Gud till hjärtan.

Färger är centrala för designen av pooja-rum. Alla färger är inte förknippade med religion. Det finns vissa färger som har ett högre värde för att skapa rätt rädslamiljö. Vit är allmänt överens om färg i pooja timmar. Golden är en annan nyans som också anses vara himmelsk. Silver förknippas också mest med religiösa traditioner. Att dekorera rummet med dessa nyanser kan automatiskt uppnå miljöns helighet.

Att arrangera ljus för att fokusera på specifika religiösa bilder hjälper till att få dem att sticka ut. De bilder som är viktigare kan placeras i mitten av rummet med ljusen riktade mot den. Dimmer och svala ljus som liknar ljus används ofta för detta ändamål. Du kan använda ljus, men de medför vissa risker, som att det uppstår en brand i rummet eller en temperaturhöjning på sommaren.

Ofta är rumsdesigner för pooja enkla. De beror mest på sittarrangemanget och detta är det perfekta sättet att tillbe. Se till att täcka golvet med mjuka och vackra mattor så att alla kan känna sig bekväma under gudstjänsten.

Lägg eventuellt på några kuddar på golvet för den som inte tycker det är lätt och bekvämt att sitta på golvet. Håll fönster täckta med tunga draperier för att ge tystnad och avskildhet för hängivna. Med tunga gardiner blockerar du ljud och rörelser utanför, vilket kan störa de åkande djupt i tillbedjan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*