Home / Dekoration / Praktiska designidéer för vindsbadrum
Praktiska designidéer för vindsbadrum

Praktiska designidéer för vindsbadrum

Vindar anses vara svåra att inreda på grund av de olika formade taken. Men utmaningen antas! Låt oss titta på några exempel på badrumsinredning på vinden som inte tar upp mer än varje tum av utrymme och ser väldigt elegant och elegant ut. Huvudhemligheten är att placera ditt badkar, duschkabin eller förråd under den lägsta delen av taket, eftersom du inte behöver någon höjd för att koppla av i badkaret eller för att förvara handdukarna och andra badrumstillbehör. Alla andra delar kan placeras i resten av rummet som du vill och bekvämt för dig. Nedan finns några idéer om hur man bäst gör detta, njut och inspireras!

färger och material

Loft är vanligtvis små och ibland utan ljus. Det betyder att neutrala färger är bäst för att få dem att se längre och bekvämare ut. Du kan lägga till färg med en statement-kakelvägg i blått, blågrönt, grått, gult eller vilken färg du vill, eller spela upp dramatik med svarta och chokladbruna accenter. Ta med textur med tegel eller fusk tegel, lägg intresse till utrymmet med olika typer av kakel, värm utrymmet med trä. Förvara dina handdukar och andra saker i korgen – de ger en hemtrevlig känsla.

möbel

Möblerna motsvarar helt den inredningsstil du valt, modernt för moderna rum, vintage och shabby chic för vintageinspirerat. Du kan enkelt göra dina egna bitar av gamla grejer, eller bara hoppa över fåfänga och installera en fristående eller väggmonterad diskho. Lägg till ett sidobord eller pall om du har ett badkar och funderar på förvaring – några hyllor, lådor, korgar är en bra idé.

inredning och tillbehör

Även om din vind är liten, lämna inte ut tillbehör och inredning för att göra den svalare. Skapa en mysig känsla med några tillbehör och dekorationer: konstverk, mattor, gardiner, fönsterluckor, handdukar och annat. Om det finns tillräckligt med utrymme och ljus, lägg till krukväxter och blommor för att fräscha upp utrymmet.

38 Praktisk designidé för Grenier badrum
38 praktiska designidéer för vindsbadrum |  DigsDigs |  vinden .
Fantastisk loft |  Vindsdesign, vindsbadrum, vindsrenovering
60 praktiska idéer för design av vindsbadrum - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*