Home / Dekoration / Praktiska idéer för balkongförvaring
Praktiska idéer för balkongförvaring

Praktiska idéer för balkongförvaring

Om du bor i en storstad, i en lägenhet, och du har en balkong, om den inte är stor, försök att organisera den på ett praktiskt sätt. Hur kan du ha saker på en balkong? Det finns några coola idéer och den första är att använda sittplatsen som en bänk eller en pall för att förvara kuddar och andra småsaker inuti. Hyllor har alltid varit den vanligaste idén att förvara allt. Så varför inte på balkongen? Om din balkong inte är så liten kan du ta fina förvaringsmöbler som en étagère eller några hyllor. Kolla in idén nedan och bli inspirerad!

Sittmöbler med förvaringsutrymme

Om din balkong är riktigt liten eller till och med liten, är din väg en bänk med lite förvaringsutrymme inuti. Bänken kan vara stor eller liten, den kan vara lång och smal eller så kan den se annorlunda ut, det beror på din balkong. Välj design eller gör bänken själv beroende på färg och inredning. Du kan också lägga till en matchande ottoman med förvaring inuti eller några hyllor ovanför bänken och du får mycket förvaringsutrymme även i de minsta utrymmen!

Andra förvaringsobjekt

Alla andra förvaringsenheter passar vanligtvis större eller stora balkonger då de kräver lite utrymme. Det kan vara ett vitrinskåp, en stor eller liten hylla, några hyllor ovanför rummet, några inbyggda hyllor, en stege som kan tas bort vid behov eller ett färgglatt skåp. Små lådor på hjul är en bra idé för runt i huset – du kan använda dem var som helst i rummet och förvara allt du vill – från krukor och planteringskärl till tillbehör. Om du har mycket utrymme, kombinera olika lösningar för att maximera lagringsutrymmet.

29 Praktiska idéer om balkongförvaring |  DigsDigs |  lägenhetens balkong.
29 Praktiska idéer om balkongförvaring |  Lägenhetsträdgård, liten.
42 Praktiska idéer för balkongförvaring - DigsDi
42 Praktiska idéer för balkongförvaring - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*