Home / Dekoration / Pumpa dekor idéer för hem höst dekoration
Pumpa dekor idéer för hem höst dekoration

Pumpa dekor idéer för hem höst dekoration

Vi har redan berättat för dig hur du använder höstlöv i din heminredning. Ja, löv är den billigaste och enklaste idén, men kalebasser! Det finns inget riktigt som en färgglad pumpa för höst-, halloween- och tacksägelseinredning (och du kan laga dem senare också). Vi har samlat ett antal idéer om hur man kan dekorera en pumpa med en pumpa och var man kan använda den efteråt.

Hur man dekorerar en naturlig pumpa som du dekorerar med dussintals mönster och designidéer. ovanliga färger som ser fantastiska ut på borden, eldstäderna och hyllorna, klippa eller tälja runt en lykta eller vad du tycker är coolt. Gillar du inte djärva pumpor? Om du målar en naturlig look utan att måla eller bara lite krita får du en ganska rustik dekoration.

För det andra, hur man dekorerar med naturliga kalebasser? Lägg till dina pumpor i mitten och bords- och rumsdekorationer, placera dem på piedestaler eller i korgar för en mysig rustik touch – pumpor är den perfekta dekorativa biten för hösten! Placera dem på bord, konsoler, trappsteg och mantel och blanda dem med grönt, blommor, drivved, kottar och annat du gillar till hösten. Gör centerpieces av degskålar och stativ med pumpor och ljus och massor av andra saker med hösttema, förstås. Bli inspirerad!

15 snygga höstinredningsidéer - Hur du inreder ditt hem för
44 pumpa dekorationsidéer för höstdekor ho
62 bästa hösthantverk - enkla DIY-heminredningsidéer för Fa
Höstens vardagsrumsinredning, heminredning, DIY-heminredning, tacksamt tecken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*