Home / Stil / Randig tröja outfit idéer
Randig tröja outfit idéer

Randig tröja outfit idéer

Idag ska jag prata om den randiga tröjan, något som kan ge dig en luftig och avslappnad känsla. Det fina med detta är att du kan bära det för både affärs- och vardagliga sammankomster. Att styla eller peela av det är ingen utmaning alls. Men om du kan några ytterligare överläggsknep kan du se ännu bättre ut. Låt mig nu visa dig hur du stylar den randiga tröjan genom att visa dig några av de bästa outfitidéerna som jag har samlat på mig. Låt oss hoppa direkt in.

Svart och vit randig tröja med slitna blå jeans


källa

För att börja med den här listan med mysiga och attraktiva outfitidéer, ska jag först visa dig en väldigt enkel och avslappnad outfit som är superlätt att ta av. För att forma denna look kan du bära en svart, vit och gulrandig tröja med blå skinny jeans. Kombinera dem med ett par grå och vita sneakers i canvas för att ge outfiten en avslappnad och ungdomlig twist.

Randig tröja i vitt, blått och orange med rosa skinnstövlar

vit blå och orange randig tröja med rosa skinnstövlar
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå denna coola och snygga look. Du kan bära en vit, marinblå och orange randig stickad tröja med båthals. Kombinera den med mörkblå skinny jeans. Till skorna kan du bära ett par knähöga stövlar i rouge rosa läder för att fullända den coola looken.

Kungsblå och gulrandig tröja med svart minikjol

kungsblå och gulrandig tröja med svart minikjol
källa

Detta är en mycket färgstark och attraktiv outfit som du kanske vill prova. Bär en gul, svart och kungsblå randig tröja som fokuspunkten för din outfit. Kombinera den med en svart minikjol för skater. För skorna, bär ett par svarta strumpor och ett par svarta balettkläder för att fullborda looken.

Vit, rosa och svart randig tröja med förstörda jeans

vit rosa och svart randig tröja med förstörda jeans
källa

Detta är en mycket kreativt designad tröja som innehåller flera färger. I detalj är det en vit, svart och rosa randig tröja. Du kan enkelt kombinera toppen med blå jeans med raka ben. Till skorna kan du bära ett par svarta stövletter i mocka för att fullända outfiten.

Svart och vit randig beskuren tröja som bärs över t-shirt och boyfriend-jeans

Svart och vit randig tröja som bärs över en t-shirt och boyfriend-jeans
källa

Låt oss kolla in hur den här outfiten innehåller ett trevligt litet lagertrick. För att skapa dessa vackra lager kan du bära en beskuren vit och svart randig tröja med en svart t-shirt med avslappnad passform. Kombinera dem med blå slitna ankeljeans. För skorna, bär ett par kungsblå sneakers för att fullborda looken.

Bred randig svartvit tröja med boyfriendjeans

bredrandig svartvit tröja med boyfriendjeans
källa

För att se ännu mer unik och snygg ut bär vi en svart och vit bred randig tröja istället för en smalrandig. Kombinera den med en ljusrosa longline kofta och ljusblå boyfriend-jeans. Kombinera dem med svarta läderstövlar för att fullända looken.

Mock neck tröja med cropped skinny jeans och vita sneakers

Mock neck tröja med cropped skinny jeans och vita sneakers
källa

Det här är en mysig och snygg outfit som du enkelt kan ta av dig. Bär en vit- och svartrandig tröja med hög hals till toppen. Kombinera den med gråblå skinny jeans. Bär ett par vita sneakers till skorna. Lägg till en elegant crossbody-väska i elfenbenskinn för att fullborda den chica looken.

Kungsblå, grön och rosa randig tröja med en veckad minikjol

Kungsblå, grön och rosa randig tröja med en veckad minikjol
källa

Det här är en väldigt vacker och lättillgänglig outfit som du borde prova. För toppen, bär en blå, rosa, grön och ljusgrå fyrfärgad randig tröja. Kombinera den med en kungsblå veckad minikjol för en elegant look. Kombinera dessa plagg med ett par ljusrosa spetsiga klackar för att komplettera outfiten med en damliknande touch.

Grå- och vitrandig topp över en ljusblå peplumblus

grå och vitrandig topp över en ljusblå peplumblus
källa

Denna outfit innehåller också ett mycket snyggt och sofistikerat lagertrick. För att forma denna outfit kan du bära en grå och vit randig tröja över en ljusblå peplumblus. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med muddar. För skorna, bär ett par lätta mocka stövlar med öppen tå för att se chic och attraktiv ut.

Vit stickad tröja med blå jeans och tofflor

vit stickad tröja med blå jeans och tofflor
källa

Ibland kan valet av skor verkligen ge mervärde till din outfit. Till denna outfit väljs till exempel ett par vita låga läderskor som kombineras med den vita, orange och blårandiga tröjan. Resultatet är en snygg outfit. Kombinera dessa plagg med ett par enkla blå slim fit-jeans för att fullända looken.

Vit och svart tröja över rutig skjorta

vit och svart tröja över rutig skjorta
källa

Detta är en mycket intressant och vacker outfit som innehåller några coola lagertricks. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit och svart randig tröja med rund hals över en svart och vit rutig pojkvänskjorta för att skapa några mycket snygga lager. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se extra långa och smala ut. För skorna, bär ett par silver spetsiga klackar för att göra outfiten komplett.

Blåvit tröja med ljusblå skinny jeans

blå och vit tröja med ljusblå skinny jeans
källa

Detta är en väldigt enkel men mysig outfit som fortfarande får dig att se väldigt attraktiv ut. Bär helt enkelt en blå, grå och vit randig slim fit tröja för toppen. Kombinera den med ljusblå skinny jeans. För skorna, bär ett par svarta spetsiga klackar i läder för att fullborda looken.

Svart och vit randig beskuren tröja med grå stövlar

svart och vit randig beskuren tröja med grå stövlar
källa

För att se pojkaktig och anständigt sexig ut på samma gång, här är vad du vill göra. Bär en svart och vit randig beskuren tröja över den för att bara visa lite hud i midjan. Kombinera den med svarta byxor med avslappnad passform. För skor, bär ett par grå stövlar i mocka för att komplettera outfiten.

Jag hoppas att du gillar idéerna med randiga tröjor som jag just delade med dig. Prova dem och du kommer sannolikt att kunna utöka ditt höst- och vinteroutfitspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*