Home / Stil / Randiga byxor med vida ben, outfitidéer
Randiga byxor med vida ben, outfitidéer

Randiga byxor med vida ben, outfitidéer

Om du har följt den här bloggen ska du veta att jag har pratat om snygga byxor som skinny jeans och skinnbyxor som du kan bära till kontoret för att se snygga och smala ut. Idag ska jag prata om något helt annat, något som får dig att se luftig och lite artsy ut, som är de randiga vidbensbyxorna. Om du tror att bara smala byxor får dig att se lång ut, tänk efter två gånger efter att ha läst det här blogginlägget. För att visa dig olika sätt att styla dem har jag samlat ihop några av de bästa randiga idéerna för byxor med vida ben för dig. Låt oss ta en titt.

Camisole med svart- och vitrandiga byxor med vida ben


källa

Låt mig börja den här spännande listan med outfitidéer med en väldigt minimal men ändå attraktiv outfit som du kan bära som både arbetsoutfit och streetoutfit. För att styla den här looken, bär helt enkelt en svart camisole med svarta och vitrandiga byxor med vida ben. Bär blå kungsblå balettkläder för att sätta en edgy touch till looken.

Rödrosa tröja med svart-vitrandiga byxor med vida ben


källa

För att se mer bekväm och vacker ut kanske du vill ha på dig något avslappnat snarare än något som passar eller till och med är smalt. Du kan till exempel bära den här rouge rosa bekväma stickade tröjan med svarta och vitrandiga vidbensbyxor för att se väldigt luftig ut. Bär vita sneakers för att komplettera outfiten.

Vit och röd blocktopp med randiga byxor med vida ben

vitt och rött färgblock med randiga byxor med vida ben
källa

Ibland är det de små detaljerna som gör att din outfit sticker ut. I det här fallet är det den vita t-shirten med en röd färgblockdetalj som ser vacker och unik ut. För att fullborda denna outfit, koppla ihop svarta och vitrandiga byxor med vida ben med ljusrosa mockaskor med öppen tå för att se ännu mer feminin och bekväm ut.

Svart ärmlös topp med falsk halsringning och randiga byxor

svart ärmlös topp med ståkrage och randiga byxor
källa

För att se stilig och mörk ut kan du bära en svart ärmlös bodycon-tröja med mock-neck på toppen. Kombinera den med vit- och svartrandiga byxor med vida ben. Att bära en figursydd topp med vida byxor får dig att se extra lång och smal ut. Ett par svarta balettkläder för dina skor kommer att komplettera din look.

Vit cropped ärmlös topp med randiga byxor med vida ben


källa

För att se uppfriskande och diskret sexig ut kan du bära en vit avskuren ärmlös topp som är slimmad för att visa upp midjan lite. Kombinera toppen med svart- och vitrandiga byxor med vida ben och ett par vita ankelstövlar i läder för att fullända denna fantastiska outfit.

Bär den med en svart väst och skinnjacka

svart västtopp och skinnjacka
källa

För att se stiligare och lite mer sofistikerad ut, låt oss titta på en diskret sexig och cool lagerdräkt. För toppen, bär en svart väst crop top med en svart skinnjacka över. Kombinera dem med svarta och vitrandiga byxor med vida ben och svarta läderskor för att fullborda denna mörka och coola look.

Croppade svart-vitrandiga byxor med vida ben och vit filthatt

beskurna svart-vitrandiga byxor med vida ben och vit filthatt
källa

Detta är en mycket intressant outfit med en vit filthatt som ger outfiten en semesterkänsla. För att forma denna outfit kan du bära en vit omlottblus med båthals och svarta och vitrandiga shorts med breda ben. Kombinera dem med vita klackar och en vit filthatt för att se vackra och unika ut.

Grå- och vitrandig ärmlös topp med matchande vida benbyxor

grå och vit randig ärmlös topp med matchande vida benbyxor
källa

Efter att ha tittat på så många svarta och vitrandiga byxor, låt oss titta på några som kommer i olika färger. Här finns till exempel grå- och vitrandiga vidbensbyxor. Bär dem med en matchande ärmlös randig topp. Bär vita sandaler med öppen tå med remmar tillsammans med dina skor för att komplettera outfiten på ett snyggt och uppfriskande sätt.

Bär den med en vit stickad tröja med klockärm

vit stickad tröja med klockärmar
källa

Detta är en väldigt kreativt designad vit stickad tröja med klockärmar eller mer specifikt flera ärmlager. Det är också en lite beskuren tröja som får dig att se extra lång ut. Kombinera tröjan med svart- och vitrandiga byxor med vida ben med spetsiga klackar i mocka för att fullborda looken.

Vit stickad tröja med avslappnad passform med randiga byxor

Vit stickad tröja med avslappnad passform och randiga byxor
källa

För att se super luftig och uppfriskande ut, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en vit, lös eller till och med överdimensionerad vit tröja för toppen. Kombinera den med svart- och vitrandiga byxor med vida ben och ljusrosa platåsandaler för att se feminin och slående ut.

Svart tröja med vita cropped byxor med vida ben

svart tröja med vita beskurna byxor med vida ben
källa

För att se konstnärlig ut kan det ofta hjälpa dig att bära en svart fedora. Till exempel kan du bära en svart tröja med vita och svartrandiga vidbensbyxor. Nå efter svarta gladiatorballerinaskor och en svart fedora för att se edgy och konstnärlig ut.

Bär den med en vit omlottblus med korta ärmar

vit omlottblus med korta ärmar
källa

Detta är en supercool och unik look. Det unika kommer främst från den vita omlottstoppen som har det asymmetriska och croppade snittet. Kombinera den med svart- och vitrandiga byxor med vida ben och vita sneakers för att se stilig och konstnärlig ut.

Blush rosa ärmlös volangtopp med svarta och vitrandiga byxor

Blush rosa ärmlös volangtopp med svarta och vitrandiga byxor
källa

Det här är den typ av outfit du förmodligen skulle vilja ha på dig på semestern för att uttrycka den avslappnade känslan du har. Bär helt enkelt en rosa volangtopp för toppen och kombinera den med svarta och vitrandiga byxor med vida ben. Bär vita klackar med öppen tå och en stråhatt för att se extra uppfriskande ut.

Marinblå kavaj med vit väst och randiga byxor med vida ben

Marinblå kavaj med vit västtopp och randiga byxor med vida ben
källa

Det här är en relativt seriös business-casual outfit som är särskilt bra för dig som brukade bära powerwear och vill ha något lite mer avslappnad på fredagar. Bär helt enkelt en vit västtopp med en marinblå kavaj för toppen. Kombinera dem med vit- och svartrandiga byxor med vida ben och balettkläder.

Himmelsblå blus med svart-vitrandiga byxor med vida ben

himmelsblå blus med svart-vitrandiga vidbensbyxor
källa

För att skapa en avslappnad affärsoutfit som lutar åt den avslappnade sidan kan du bära en himmelsblå chambrayblus överst. Stoppa in den i svarta och vitrandiga byxor med vida ben och svarta läderklackar för att se snygg och elegant ut.

Jag hoppas att du gillar dessa randiga byxor med vida ben. Som du kan se kan skinny jeans passa dig bra, men det är verkligen inte ditt enda alternativ. Missa inte det roliga med att bära något speciellt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*