Home / Dekoration / Regndroppslampor

Regndroppslampor

Behöver du snygga moderna taklampor? Inga problem! Det unika geni Anoli – ett vackert droppande hängsmycke från danska Nuura Lighting – är att det syntetiserar idén om värme och ljus med den ikoniska och spännande formen av en regndroppe.

Lamporna är inspirerade av lugna droppar en regnig dag och det unika nordiska ljuset som mest elegant kombineras för att skapa oklanderlig form och optik. Nuura är baserad på ljusets unika natur i det sällsynta skandinaviska klimatet, och Anoli exemplifierar detta på ett vackert sätt – en flimrande värme mitt i mörkret och det dåliga ljuset från Danmarks långa vintrar.

Anoli kan specificeras i valfritt antal kombinationer – från eleganta och enkla ensamma hängen till grupperade konstellationer i en övertygande ljuskrona. Anoli är tillverkad av metall och munblåst glas. Den kan anpassas för både stora projekt och bostadsområden och kan hängas som en armatur eller i kluster. Dess moderna och ganska lakoniska utseende hjälper den att enkelt integreras i alla moderna utrymmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*