Home / Mode / Regnstövlar för kvinnor
Regnstövlar för kvinnor

Regnstövlar för kvinnor

Regnstövlar är faktiskt en Särskild underkategori av skostövlar och tillhör de så kallade unisexskorna. De finns i alla vanliga storlekar och färger. Förutom dam- och herrskor erbjuds även kopior för barn. Regnstövlarna är tillverkade av vattenavvisande eller vattentätt material som på ett tillförlitligt sätt skyddar fötterna från väder och fukt även vid dåligt väder eller på fuktiga ytor.

Regnstövelns utveckling – från arbetsskor till moderiktiga skor

Tanken på att göra skor vattenavvisande eller vattentäta genom impregnering eller annan behandling är mycket gammal och utbredd i Sydamerika redan av den regionala ursprungsbefolkningen genomförs. I jämförelse är detta tillvägagångssätt fortfarande relativt nytt i Tyskland och Europa. Det då vanliga materialet gummi, som också gav regnstövlarna det andra namnet gummistövlar, fastnade i värmen och blev spröda i kylan.

Endast upp till en om året Ytterligare förfining av materialet utvecklat av Charles Goodyear 1840Detta resulterade i permanent elasticitet och förhindrade även vidhäftning vid högre temperaturer. Som ett resultat har regnstövlar och regnstövlar blivit allt populärare. Regnstövlarna bars främst av bönder och jägare som arbetsskor, men soldaterna kunde också förses med vattentåliga stövlar.

Från mitten av 1920-talet Fler och fler produktionsanläggningar skapades för regnstövlar, som förblev en populär arbetssko in på 1980-talet. De är också den bästa skon för fritidsaktiviteter i regn eller snö. Regnstövlarna tappade sin popularitet under en kort tid på grund av tillkomsten av andra vattenavvisande syntetfibrer, men senast sedan 2005 har de varit en av de hetaste modeaccessoarerna genom tiderna.

Upp till 60 % rabatt på Norty Women | regnstövlar med tryck  Groupon Goo
Upp till 26 % rabatt för Cowboy-regnstövlar i gummi |  Groupon Goo
Sweetpea Boat |  Chelsea regnstövlar, ankel regnstövlar outfit.
12 bästa regnstövlar för kvinnor 2020 |  Strategisten |  Nytt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*