Home / Dekoration / Renovera entrén på en budget
Renovera entrén på en budget

Renovera entrén på en budget

Entréer är vanligtvis inte särskilt dyra att renovera om du inte väljer riktigt lyxiga pjäser. Men de idéer vi presenterar idag är lätta att tillämpa och kräver inte mycket pengar. Låt oss ta en titt!

Byt väggar

Det enklaste sättet är att ändra utseendet på dina väggar – måla eller lägg till djärva tapeter. Det är budgetvänligt och coolt, och du kan välja bara en statement-vägg om du vill. Statement väggen kan göras inte bara med färg eller tapeter, utan också med panel, väderbitna trä, sten, tegel och andra material. Det är helt upp till dig och de flesta av dessa renoveringar kan göras själv.

Byt banker

Konsolbord och handfat används inte alltid i entrén, medan bänkar är vanliga. Byt bänk för att göra din entré djärvare, svalare och ljusare! Tänk först på din entréstil och välj en lämplig bänk. Den kan vara klädd och icke-klädd, med lackade eller metalliska ben, med dold förvaring i sitsen, eller utan förvaring bara för stilens skull. Det finns många DIY-projekt som du kan använda för att bygga din egen bänk med liten ansträngning. Om du inte vill byta bank, ta din befintliga och renovera den — med tyg, färg och andra material.

Lägg till tillbehör

Olika tillbehör ger din entré en mer välkomnande och personlig look. Lägg bara till några. Det kan vara en överdimensionerad spegel, vilket är ett väldigt trendigt alternativ för olika utrymmen. Du kan välja ett överdimensionerat konstverk eller en hel gallerivägg – använd dina egna foton för att skapa mervärde till utrymmet. Ta med en touch av naturen inomhus med krukväxter, stenkaktusar och suckulenter för en öken eller boho. Hoppa inte över dekorationerna för säsonger och helgdagar – byt dem för varje säsong för att uppdatera entrén och göra den mer inbjudande. Bli inspirerad!

25 coola idéer för att göra om din entré med en budget |  liten.
25 coola idéer för att göra om din entré med en budget |  Modernt.
Curb Appeal Boosts för varje budget |  Hemmets yttre makeover.
Upphöjd Ranch Remodel Interior Entrance Bump Out Extension |  Uppfostrad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*