Home / Dekoration / Restaurerat historiskt hem från 1920-talet
Restaurerat historiskt hem från 1920-talet

Restaurerat historiskt hem från 1920-talet

En lummig 8 000 kvadratmeter stor herrgård med en skarp flyghistoria dukade under för orkanen 2017; sedan väckte Champalimaud den till liv igen. Hemmet byggdes ursprungligen på 1920-talet och ligger på den större delen av Dorado Beach, ett Ritz-Carlton-reservat med många golfbanor och ett dekadent inrett Spa Botanico. Champalimaud renoverade och möblerade huset och skapade en elegant, lyxig villa med fem sovrum.

De valde en avskalad, neutral färgpalett, med naturliga ektak och svartvita klinkergolv. Mycket av inredningen, från sidoborden till sofforna och de stoppade banketterna, skräddarsyddes av Champalimaud för att säkerställa att de perfekt kompletterar hemmets huvuddetaljer.

Det verkar som att det sista designerna vill är att Su Casa ska tas för seriöst eller för statiskt, med familjetid, rörelsefrihet och avkoppling högt på deras prioriteringslistor. En viktig förändring som Beeber och Rogoff gjorde för att tillgodose deras vision om lycka i hemmet var att utöka och ta in en balkong. Ett rum har en svajande hängmatta, ett annat en utomhusdusch och uteplats, och ett tredje en mysig, kurvig soffa perfekt för att koppla av eller ha mer intima samtal med familj och vänner. Huset känns mer som ett familjehem där man verkligen bor och sparkar av sig skorna än en hyresbostad med en uteplats.

Utanför smälter den blå och gröna kaklade infinitypoolen in i Nordatlantens vågor. Palmer, höga och rikliga, ramar in fastigheten, vilket ger gästerna en känsla av avskildhet och avskildhet från omvärlden.

Restaurerat historiskt hem från 1920-talet i Puerto Rico - DigsDi
OldHouses.com - Bungalow från 1926 - Helt restaurerad bungalow från 1920-talet.
Vackert restaurerad bungalow från 1920-talet bara några minuter från.
Dagens hem: Vackert restaurerat 1920-talshem i College Park.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*