Home / Dekoration / Retro bordslampor

Retro bordslampor

Om du är en retrofanatiker, om du inte kan bo i ditt hem utan modern inredning och föremål från mitten av århundradet, kommer denna serie lampor omedelbart att fånga ditt öga eftersom det handlar om retro!

Studio Más, känd för att designa produkter och möbler som är enkla men ändå unika, har precis släppt sin senaste release – Lamp Más. Inspirerad av analogt beteende och retroliknande färger och former, designades Lamp Más för att skapa en vacker balans mellan dragbrytaren och lampkroppen.

Du kan också hämta inspiration från Alexander Calder, känd för att skapa mobila, rörliga skulpturer som själva var inspirerade av Mondrian. Studio Más omtolkade sina idéer och arbetade med belysning. Han designade Lamp Más med svarta linjer och färgade cirkulära strömbrytare. Det kommer säkerligen att göra människors liv vackrare och deras interiörer mycket speciella!

Dessa lampor skapar en catchy accent i en neutral interiör med sin färgglada touch, eller i en färgstark interiör med djärva former och linjer. Gör ett uttalande med en eller flera vackra lampor och välj din perfekta form och utseende och din inredning kommer att anta personlighet direkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*