Home / Mode / Retro pumps för kvinnor
Retro pumps för kvinnor

Retro pumps för kvinnor

Sexig, iögonfallande och extravagant – det här är retropumps. Den som väljer denna mycket speciella sko måste ha en hög grad elegans visa dagen. Om du lyckas kan du uppnå utmärkta prestanda tack vare dessa pumpar.

En resa genom tiden

När man pratar om pumps med retrolook har nästan varje kvinna olika typer i åtanke. Det finns en anledning till det. Till skillnad från andra skor har retropumps i alla storlekar inte samma egenskaper. Funktionen de alla har gemensamt: skorna ser ut som något från en annan tid. Vad det i slutändan är, inget skoälskare bestämma själv

Klassiska retropumpar kan påverkas av alla större modeepoker. Deras egenskaper är definitivt inte överdrivna och det är därför vintagepumpar kommer med fashionabla tidsresor ta.

De förmodligen ”äldsta” pumparna med retrolook har sitt ursprung i den härliga barocktiden. Överdådiga klänningar, flytande material, skimrande färger och den extra mängden rosetter och tyll är inspirationen till retro pumps barockstilKlackar ser till att skorna är särskilt förföriska och dessutom lite farliga.

Dam Retro Snygga Brogues Snörskor Dam Oxford Chunky.
Dam Klackar Retro Dam Skor Dam Höga klackar Trä Chunky Heel.
New-Arrival Svarta Bruna Skor Dam Retro Vinter Spetsskor.
Fäst på My Sho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*