Home / Stil / Rippad Boyfriend Jeans Outfit Idéer
Rippad Boyfriend Jeans Outfit Idéer

Rippad Boyfriend Jeans Outfit Idéer

För er som gillar att bära boyfriendjeans för att se pojkaktiga och snygga ut, ni kommer att älska det här blogginlägget om hur man stylar rivna boyfriendjeans som tar den unga känslan till en annan nivå. Väl trasiga versioner kan kännas väldigt annorlunda än kraftigt trasiga versioner. Du måste verkligen prova dem och se vilka som passar din karaktär bättre. För att göra stylingen enklare för dig har jag samlat några riktigt snygga boyfriend jean outfitidéer att visa dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart t-shirt med slitna boyfriend-jeans och glidsandaler


källa

Låt mig börja den här coola outfitidélistan med en avslappnad och stilig streetoutfitidé. För att uppnå denna mycket enkla look kan du helt enkelt bära en svart t-shirt med ljusblå manschetter boyfriend-jeans. Bär den med en svart läderhandväska och svarta sandaler för en snygg look.

Svart figursydd tröja med ljusblå ribbade boyfriend-jeans

svart figursydd tröja med ljusblå manschetter boyfriend-jeans
källa

Här är en vacker streetoutfit för tonåringar som kretsar kring ett par slitna och manschetter i ljusblå boyfriend-jeans. Bär en svart stickad tröja för toppen. För att se ungdomlig ut, använd sneakers istället för klackar. Till exempel skulle ett par låga sneakers med vitt tryck vara ett bra val.

Vit kavaj med v-ringad t-shirt och illa rivna jeans

vit kavaj med v-ringad t-shirt och illa rivna jeans
källa

För att uppnå denna konstnärliga och stilfulla look, bär en vit oversized kavaj med en vit v-ringad t-shirt. Kombinera dem med ljusblå boyfriend-jeans med ribb och muddar. Lägg till en svart slimmad läderväska och ett par vita sneakers. Avsluta med en svart filthatt för en konstnärlig touch.

Svart linne med slitna boyfriend-jeans och klack med öppen tå

svart linne med slitna boyfriend-jeans och klackar med öppen tå
källa

Detta är en minimalistisk men ändå grym outfit som låter dig se pojkaktig och diskret sexig ut på samma gång. Bär ett svart bodycon linne till toppen med ljusblå boyfriend-jeans. För skorna, bär ett par svarta klackar med öppen tå för att fullborda utseendet elegant och chic.

Vit chunky stickad tröja med blå slitna jeans med muddar

vit kornig stickad tröja med blå slitna jeans med muddar
källa

För att skapa denna mysiga och uppfriskande look, bär en kraftigt överdimensionerad vit chunky kabelstickad tröja som fokuspunkten för outfiten. Kombinera den med slitna blå boyfriend-jeans. För att hålla det uppfriskande temat konsekvent, kombinera ett par vita klackar med öppen tå med en vit läderväska för att fullborda looken.

Svart och vit linne med scoop neck och ljusblå jeans

svart och vitt linne med scoop-neck och ljusblå jeans
källa

Ett väldigt typiskt sätt att styla boyfriendjeansen är att para dem med ett linne. I det här fallet är ett svart och vitrandigt linne ihop med ljusblå slitna och manschetter boyfriend-jeans. Lägg till ett par bruna sandaler med remmar och en brun handväska i läder för att se mer elegant och feminin ut.

Vit chunky tröja med illa slitna jeans och clutchväska

vit chunky tröja med dåligt slitna jeans och clutch
källa

För dig som letar efter en diskret borderline-cocktailparty-outfit, här är en för dig. Bär helt enkelt en vit oversized tröja för toppen. Kombinera den med blå boyfriend-jeans. En handväska i svart läder och ett par stövlar i svart läder kompletterar din outfit på ett stilfullt sätt.

Svart halvtransparent tröja med slitna jeans och grå stövlar

svart halvtransparent tröja med slitna jeans och grå stövlar
källa

Du kan definitivt se anständigt sexig och pojkaktig ut på samma gång. Du kan också bära en halvgenomskinlig svart tröja över ett svart linne med spaghettiband. Kombinera dem med illa slitna boyfriend-jeans. Bär ett par ankelboots i grå mocka för skor för en feminin touch som kommer att fullända outfiten.

Svart V-ringat linne och grön parkas longlinejacka

svart v-ringad linne och grön parkas longlinejacka
källa

För er som gillar att se edgy ut då och då är det här en bra idé. Bär helt enkelt ett svart V-ringat linne och en lång grön parkasjacka för toppen. Kombinera dem med allvarligt trasiga blå boyfriend-jeans. Bär ett par ljusrosa sandaler för dina skor för att fullända looken.

Vit button down skjorta och blå jeans med muddar

vit button down skjorta och blå jeans med muddar
källa

Det här är en mycket diskret men ändå stilig affärsdräkt som inte är svår att ta av alls. Bär en vit skjorta med knappar för toppen. Kombinera den med ljusblå boyfriend-jeans med muddar och revor och ett svart brett läderbälte. Bär ett par spetsiga tå-kläder i svart mocka med ankelband för att komplettera outfiten på ett rent och feminint sätt.

Svart tröja med rund hals och slitna jeans

svart cropped crew neck tröja och trasiga jeans
källa

För dig med en liten midja är denna outfit perfekt för att prunka dig själv på ett naturligt och subtilt sätt. För att uppnå detta utseende, koppla ihop en svart beskuren tröja med kabelringning. Kombinera den med ljusblå boyfriend-jeans och ett svart läderbälte. Ett par stövlar med svart mockaklack är ett fantastiskt alternativ för en sofistikerad look.

Vit grafisk t-shirt med ljusblå slitna boyfriend-jeans

vit grafisk t-shirt med ljusblå boyfriend-jeans
källa

För att göra denna avslappnade och pojkaktiga outfit perfekt för avslappnade häng, kan du para en vit grafisk t-shirt med ljusblå kraftigt slitna och knutna boyfriend-jeans. Kombinera dem med ett par svarta sneakers för en avslappnad och ren finish.

Vit basebollkeps med grafisk t-shirt och trasiga jeans

vit baseballkeps med grafisk t-shirt och trasiga jeans
källa

Bär helt enkelt en vit grafisk t-shirt med trasiga ljusblå jeans för att få fram denna pojkiga och snygga look. Kombinera dem med en vit baseballkeps och vita canvasskor för en sportig finish.

Svart tjock tröja med jeans med muddar och balettkläder

svart, tjock tröja med jeans med muddar och balettkläder
källa

En svart kabeltröja och blå manschetter boyfriendjeans är en bra kombination för både smarta och avslappnade outfits. Bär ett par svarta balettkläder och en svart och vit läderhandväska med zebratryck för att komplettera din outfit på ett unikt och elegant sätt.

Jag hoppas att du njuter av idéerna om slitna boyfriend-jeansoutfits som jag just delade. Prova dem för att få fram den mer jordnära och pojkaktiga sidan av dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*