Home / Dekoration / Rumänsk möbelsamling
Rumänsk möbelsamling

Rumänsk möbelsamling

Formgivarna Mihai Stamati och Maria Bubuioc har samarbetat i ett projekt kallat Quintessence, som består av en rad möbler inspirerade av traditionellt rumänskt och moldaviskt hantverk. Duon utforskade naturmaterial från sina hemländer (Rumänien och Moldavien) och hur de användes för att stödja lokala tillverkare och skapa nya, hållbara produkter med en historia.

De lokala hantverkarna de arbetar med använder färdigheter som förs vidare till deras familjer från generation till generation. På så sätt håller de de traditionella teknikerna vid liv och hjälper dessa familjer att försörja sig. Dessa tekniker har använts för att skapa en vacker samling möbler med en naturlig känsla. Kollektionen fokuserar på användningen av textilier som linne, hampagarn, handvävda hampatextilier, vass och fjädrar, som kan kombineras med trästrukturer.

Denna möbelkollektion är en bra idé för dig som letar efter naturlig inredning, miljövänliga material och handgjorda föremål. Alla boho chic och rustika utrymmen kommer att spelas upp med denna underbara fräscha möbelkollektion. Testa och bli inspirerad!

Quintessence möbelkollektion inspirerad av traditionella.
Möbler inspirerade av traditionella rumänska och moldaviska.
Möbler inspirerade av traditionella rumänska och moldaviska.
Möbler inspirerade av traditionella rumänska och moldaviska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*