Home / Dekoration / Rumsavdelare för små rum
Rumsavdelare för små rum

Rumsavdelare för små rum

Brist på utrymme är ett vanligt problem i moderna hem och du kan ofta hitta små studiolägenheter utan innerväggar. När du äger ett så litet utrymme kanske du tror att det sista du behöver är ett föremål som en rumsavdelare som bokstavligen tjänar till att stänga och separera utrymmen. En rumsavdelare är dock ett utmärkt sätt att separera och organisera små utrymmen och göra ditt lilla hem mer mysigt och stilfullt. Låt mig dela med mig av några rumsavdelare som är bra för små utrymmen.

Bara rumsavdelare

Om du har ett litet hem, bör din rumsavdelare inte visuellt stänga av ett rum, utan föredrar en naken eller visuellt öppen plats. Det kan vara en skir vit gardin, en fransgardin, en träribbor eller en avdelare i dämpat färgat glas – design, färg och utseende beror på stilen och färgschemat i ditt rum. Design som denna är perfekt för att lägga till konceptuell organisation mellan områden i små, öppna utrymmen. Och de får inte rummet att kännas klaustrofobiskt.

förrådsavdelare

Gör din rumsavdelare funktionell – välj en förvaringsenhet som ger en praktisk lösning och hjälper dig att organisera rummen. Det kan vara en öppen hylla som ser lätt ut men som ändå ger förvaringsutrymme, en glas- och vedförvaring eller en legerings- och trähylla. De flesta av dessa enheter kan enkelt tillverkas själv.

accent rumsavdelare

Det är vanligt att använda rumsavdelare som dekorativa accenter och detta är en bra idé för ett litet utrymme – du får ett fantastiskt konstverk med funktionalitet! En rumsavdelare kan väcka intresse för material och texturer, färger och mönster och allt annat som du tänker på. Och en rumsavdelare med en full konstscen ger den optiska illusionen att ditt lilla utrymme är större när det känns som att du tittar genom ett fönster in i en annan värld.

Little Stealing Idéer: 7 smarta vändningar på rumsavdelare.
25 rumsavdelare med hyllor för att förbättra öppen planlösning och interiör.
Dragspelsdörrar och flyttbara mellanväggar - dragspelsdörrar och.
Small Space Solutions: Room Dividers - Los Angeles Tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*