Home / Dekoration / Rural Retreat magnifik utsikt
Rural Retreat magnifik utsikt

Rural Retreat magnifik utsikt

Es Bec d’Aguila är en privat tillflyktsort på en kulle på den pastorala landsbygden på Menorca, Spanien. Läget och historien kunde inte vara mer idyllisk.

Den lantliga herrgården byggdes på 1800-talet som en weekendresa för en förmögen köpmansfamilj som ville ha nära till naturen och påkostat underhålla sina gäster. Den Parisbaserade designstudion Atelier du Pont renoverade herrgården med en eklektisk kombination av samtida, modernistiska och lokala inslag. Det behåller sin forna storhet och inhemska arkitektur – tänk torra stenstrukturer, vitkalkade ytor, välvda tak och keramiska plattor.

Medelhavsestetiken med vitkalkade väggar, klinkergolv och inbyggda möbler präglas av en samling skräddarsydda textilier och massor av trästrukturer, medan ett kurerat urval av möbler från mitten av århundradet kombineras med en djärv samling av samtida konst, vilket ger villa en kosmopolitisk aura. Kombinationen av så olika element återspeglar öns rika historia av moriska, spanska, engelska och franska handel.

Den mestadels vita inredningen, som då och då kompletteras med kricka och kalktvättade väggpartier, förstärks främst av ett varierat utbud av handgjorda terrakotta- och cementgolvplattor med olika färger och geometriska mönster för varje rum i huset. Medan några av golvplattorna är omsorgsfullt restaurerade originaldelar, är många trogna kopior av lokala hantverkare, medan andra är från Kuba.

Delightful Rural Retreat - Recension av JDV Holidays - Villa St.
Can Torras Rural Retreat Studio med frukost UPPDATERAD 2020.
Rural Menorca reträtt med fantastisk utsikt - DigsDi
Hilltop Wine Country Retreat med fantastisk utsikt UPPDATERAD 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*