Home / Dekoration / Rustika julpyntsidéer
Rustika julpyntsidéer

Rustika julpyntsidéer

Rustik stil är mycket populär för heminredning, den ger otrolig charm och gör omedelbart ditt utrymme väldigt inbjudande. Om du inreder ditt utrymme så här, kommer du förmodligen att vilja välja juldekor i den här stilen också, och vi har några idéer som kan inspirera dig. Eftersom en julgran är huvuddekoren för semestern, bör den dekoreras först, och jag har förberett några rustika juldekorationer åt dig. Det som är bra är att alla delar jag delar är lätta att göra själv utan extra instruktioner. Låt oss börja!

naturliga material

Rustik stil handlar om naturliga material, de kan användas flitigt och bara hålla sig till. Gör prydnadsföremål av träskivor – detta är en mycket populär idé eftersom de kan dekoreras på många olika sätt – med färg, klistermärken och glitter och du kan använda vilka bilder och bokstäver som helst på dem. Gör prydnader av kottar, de är nästan färdiga prydnader. Allt du behöver göra är att lägga till en rosett eller lite glitter eller färg. Träpinnar kan användas för att göra prydnadsföremål eller olika former med lim, och popsicles är också bra för att göra vissa dekorationer som flöten. Gör söta och fluffiga prydnader av bomull och dekorera dem med rosetter för en supermysig känsla.

tyg och garn

Dessa är andra populära material för att göra juldekorationer. Ta de vanliga bollarna och linda in dem med bakgarn, lägg till spets eller knappar. Du får naturliga dekorationer. Gör några rutiga och polerade prydnader med broderibåge och tyg med dessa tryck. Sy några säckvävsprydnader med stoppning och gör några rentrådsprydnader med klockor inuti. Möjligheterna är oändliga, låt dig inspireras!

30 DIY rustika julpyntsidéer |  moco-choco |  Jul.
35 rustika DIY-juldekorationer |  Jul dekorationer .
40 rustika julinredningsidéer du kan bygga själv - DIY & Craft
30 rustika julgranar - idéer till lantdekorationer på .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*