Home / Dekoration / Så rockar du Ikea Hyllis-hyllor i din inredning
Så rockar du Ikea Hyllis-hyllor i din inredning

Så rockar du Ikea Hyllis-hyllor i din inredning

IKEA Hyllis är en cool hylla som kan användas i många moderna utrymmen, både inomhus och utomhus. Den behöver fästas på väggen och bakplattan har förborrade hål för att underlätta. De medföljande plastfötterna skyddar golvet från repor. Faktum är att du kan använda den var som helst: i ett barns rum, i ett kök, på ett hemmakontor, i ett vardagsrum, till och med i ditt trädgårdsskjul. Den är idealisk för förvaring av böcker, fat, olika tillbehör och till och med ved. Pjäsen är mycket funktionell och hållbar då den är gjord av metall. Du kan spraya den om du vill eller lämna den som den är. Gör bara det som är mer harmoniskt för ditt utrymme.

Använder IKEA Hyllis hyllor

IKEA Hyllis-hyllor är bra för alla rum du kan placera dem i! Kök, sovrum, vardagsrum, entréer, matplatser, barnrum och hemmakontor kan alla enkelt kompletteras med Hyllis hyllor. De är hållbara och mycket funktionella. Du kan förvara allt från köksredskap och matvaror till pärmar med dokument, krukväxter och grönska. Lägg till hjul för att göra din pjäs rörlig, och flytta den till ett besvärligt hörn för att utnyttja det lilla utrymmet också. Hyllis-hyllorna handlar om enkelhet, industriell känsla och hållbarhet då de är gjorda av metall.

IKEA Hyllis hackar

Hur hackar man IKEA Hyllis? Först kan du spraymåla den – med guld- eller kopparsprayfärg till exempel – och det ger enheten en glamorös känsla. För det andra kan du dekorera hyllorna – täck dem med kontaktpapper eller måla dem i mint, rosa eller någon annan färg. Du kan även byta ut hyllorna mot glas- eller trähyllor om de passar ditt utrymme mycket bättre. För det tredje kan du göra om hyllan till en annan del – ett klädställ för entrén eller en hängande hylla för grönsaker och växter i kruk. Få fler idéer nedan!

Så rockar du IKEA Hyllis-hyllor i din inredning: 31 idéer.
Så rockar du IKEA Hyllis-hyllor i din inredning: 40 idéer - DigsDi
Så rockar du IKEA Hyllis-hyllor i din inredning: 31 idéer |  IKEA.
Hur man rockar Ikea Hyllis-hyllor i dina inredningsidéer |  Dekor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*