Home / pall / sadelpall
sadelpall

sadelpall

Människan har använt hästar med sadlar i hundratals eller kanske tusentals år. Sadelsitsen är perfekt för hållning, även när du reser långa sträckor. Idén att göra en pall med samma form kom till människors sinnen först nyligen. Nu är sadelstolar eller sadelpallar populära på grund av deras många hälsofördelar för användarna.

Folk använder den till och med med sitt skrivbord och arbetar mindre stressigt än i en traditionell stol. Möjligen beror detta på stödet det ger till ryggraden. Eller så kanske bekvämligheten ligger i att hålla låren i en naturlig position och inte belasta dem extra.

Konceptet ser väldigt konstigt ut. Utseendet verkar vid första anblicken inte inbjudande, föredrar att sitta på det istället för att tänka och kritisera utseendet. Så fort du sätter dig på den känner du en annan känsla än att sitta på en traditionell stol. Hela det område av din kropp som reagerar på ditt sittarrangemang vilar på en plattform som reagerar på dina kroppsmuskler och underkroppsleder.

Många av personerna som led av extrem ryggsmärta och stelhet i nacken av att sitta i ergonomiska stolar i timmar var upphetsade när de provade sadelpallen. Ryggmusklerna slappnade av och nackstelheten försvann. Även om det är konstigt till en början, accepterar kroppen positionen eftersom den tröstar musklerna och lederna.

Du kan också prova denna sadelpall hemma eller på kontoret där du sitter i timmar. Pallen är liten och passar in i alla miljöer. Eftersom rygg och armstöd inte är skrymmande kan pallen bäras till alla hörn och trånga ställen och du njuter av att sitta i fred. Besök eBay nu och kolla in pallarna. Sadelpallar med fler alternativ finns också på Amazon. Du kan kolla i butikerna och hitta en pall åt dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*