Home / Stil / Sammet tunika outft idéer
Sammet tunika outft idéer

Sammet tunika outft idéer

Sammet är ett av de vackraste och mjukaste materialen i världen. Det känns bra och är ännu vackrare för ögat. Sammetsfärgerna ser annorlunda ut än bomull eller andra material. Alla färger får den där intressanta glansen på sammet, så du kommer inte att kunna motstå dem. Sammetstunika kan vara något du inte har sett särskilt ofta. Det kan se bohemiskt, elegant eller bara avslappnat ut. Om du är intresserad av hur du bäst bär denna häftklammer, scrolla ner för mer info.
Jag har inte bara förberett underbara outfits, utan också samlat alla tunikor som du kan bära som klänningar. Låt oss börja, ska vi?

Blush rosa boho look

Broderad rosa sammettunika
källa
Rödrosa färg på sammet ser mycket annorlunda ut än på något annat material. Den här blusen är lång och kombineras därför i en tunikagrupp. Och det är den perfekta anledningen att bära den med leggings – läder eller stretchig; det beror på dig. Broderiet är en mycket fin touch på tunikan, vilket gör att du kan styla den som ett vardags- eller vardagsplagg.

Senap Gul sammet

Sammetstunika senapsgul
källa
V-ringad sammettunika är perfekt för vardagsbruk. Men på grund av sammetsmaterialet och dess sofistikerade kvaliteter kan du styla denna tunika för både formella och vardagliga tillfällen. Om du vill kan denna tunika enkelt förvandlas till en klänning. Kombinera den med klackade sandaler eller stövlar. Färgen på denna tunika gör din outfit till ett blickfång.

Mörklila sammettunika

Sammetstunika lila
källa
Lila är årets Pantone-färg. Det vet du säkert, eller hur? Men visste du att den här vackra tunikan förvandlar alla dina outfits till trendiga? Denna underbara turtleneck A-line tunika kan bli ditt nya favoritklipp. Det verkar passa perfekt till leggings eller jeans. Du kan toppa det hela med ett delikat smycke.

Dekorerade detaljer

Sammetstunika dekorerad i mjukt rosa
källa
Tillsammans med magenta var den mjukt rosa färgen en av de mest bärbara nyanserna av rosa under det senaste året. Den är dock fortfarande trendig så du kan prova att bära den i form av denna vackra sammetstunika. Det speciella med denna tunika är definitivt en intressant halsringning. Den hade små men intrikat broderade detaljer som ser bortom vackra. Du kan också styla denna tunika som en del av din arbetskläder.

Guldtunika och slitna jeans

Tunika i sammet i guld
källa
Guld sammet är en av de vackraste färgerna du någonsin kommer att se. Någon kommer att säga att du bara ska behålla den här nyansen för ett speciellt tillfälle, men jag säger tvärtom. Göm inte en så vacker häftklammer i din garderob. Försök att bära trasiga jeans eller jeansshorts. Så det ser ut som en klänning! Komplettera allt med sneakers eller mockaboots.

Tunikatröja i sammet

Tunikatröja i sammet
källa
Visste du att du kan bära sammetströjor? Personligen hade jag ingen aning om det! Och så hittade jag den här underbara tunikatröjan gjord av delikat rosa sammet som ser väldigt smickrande ut. Du kan kombinera den med jeans och bruna stövlar i mocka. Du kan lägga till en snygg svart fedorahatt för en superchic touch. Det är en perfekt outfitidé för varje dag eller till och med skolkläder.

Tunikaklänning i blå sammet

Tunika i sammet kungsblå
källa
När vi pratar om färger är en av mina favoritfärger blå sammet. Kungsblå sammet ger dig en elegant atmosfär och stor komfort. Det är en varm färg som passar perfekt till jeans och vilken annan ljus färg som helst. Du kan dock bära denna tunika som klänning. Den har vackra och traditionella broderier runt V-ringningen. Bär din med klackar eller stövlar över knäet.

Tvättad lila sammet

Sammets tunika lila
källa
Den tvättade looken kan uppnås med sammet. Denna dubbla volangklänning/tunika i lavendel ser ut som en häftklammer som du kan bära när som helst utan att kännas tråkig och tråkig. Det verkar ganska praktiskt för dagligt bruk. Du kan bära den ensam som tjejen på bilden ovan eller kombinera den med jeans och stövlar.

Svart sammettunika med broderi

Svart sammettunika
källa
Svart sammet kan verka mörkt och kännas edgy, men det kan också se väldigt sofistikerat och elegant ut. De svarta sammetsklänningarna kan vara ett ultimat glamourplagg. Men du kan också bära sammet varje dag. Broderiet i halsen är vackert och ger denna tunika en traditionell känsla. Kombinera den med jeans och stövlar.

Matchande sammetsartiklar

Sammetstunika mjuk rosa
källa
Matchande sammetstunikor och ankelboots är ett underbart sätt att piffa upp din outfitkombination. Den här tjejen valde vita byxor med vida ben. Den matchar färgerna på tunikor och tossor. Stövlarna verkar vara ganska bekväma medan byxorna har en sliten fåll. Denna look är perfekt för arbetskläder, vardagliga kvällar och sammankomster med vänner eller kollegor.

sidenbaksida

Tunika i sammet i siden
källa
Om du vill prova något intressant och nytt kan du bära denna vackra sammettunika med sidenbaksida. Baksidan är inte bara gjord av siden, utan är också broderad. Det ser definitivt väldigt smickrande och chic ut. Du kan bära denna tunika som klänning. Men du kan även styla den med chinos eller jeans. Klänningen är perfekt för eleganta tillfällen som julfester eller andra typer av högtider.

Blå sammetsklänning

Tunika i sammet blå
källa
Som jag nämnde tidigare kan du även bära dessa vackra tunikor som klänningar. På så sätt får du två delar i bara en! Att bära den som tunika ena dagen och klänning nästa kan vara ganska spännande. Den här tjejen matchar den kungsblå klänningen och svarta ankelboots. Denna look är perfekt för vardagsbruk eller för en utekväll.

Ärmlös tunika

Tryckt sammettunika
källa
Jag förberedde något speciellt till slutet. Den här ärmlösa toppen är väldigt smickrande. Den skiljer sig från alla andra tunikor i snitt och mönster. Nyckelhålsringningen ser väldigt intressant och chic ut medan den volangfåll gör att det ser ut som ett elegant föremål.

Förhoppningsvis efter att ha läst den här artikeln kommer du att försöka köpa dig en sammetstunika. Tveka inte att bära denna vackra häftklammer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*