Home / Stil / Sammets bomberjacka outfitidéer
Sammets bomberjacka outfitidéer

Sammets bomberjacka outfitidéer

Att bära en bomberjacka i sammet är mycket vettigt att se avslappnad och djup ut på samma gång. Snittet gör att den ser väldigt avslappnad och stilig ut medan sammetsstrukturen ger den en väldigt smidig och djup känsla. Det fina med den är att den är väldigt lätt att styla och dra av. Föreställ dig att göra ett avslappnat häng på helgen. Du kan bara bära en mörk sammetsbomberjacka med en vit t-shirt och skinny jeans och du är redo. För att visa dig fler sätt att styla har jag samlat några riktigt snygga sammetsbomberjacka-outfitidéer till dig. Låt oss ta en titt.

Svart sammetsbomberjacka med grå t-shirt och kungsblå minikjol


källa

Låt mig börja den här listan med coola och avslappnade outfitidéer med en mycket unik och damliknande outfit för att fånga din uppmärksamhet. För att skapa denna coola look kan du bära en grå t-shirt med rund hals och en kungsblå minikjol som kärnan i outfiten. Lägg till ett lager nu genom att bära en oversized bomberjacka i svart sammet. Bär svarta balettkläder för skorna för att svepa in outfiten rent och elegant.

Mörkblå sammetsbomberjacka med ljusrosa chiffongblus

mörkblå sammetsbomberjacka med ljusrosa chiffongblus
källa

För att se mer avslappnad och jordnära ut finns det en typisk streetoutfit för bomberjacka som är väldigt lätt att ta av. Till toppen kan du bära en ljusrosa kortärmad chiffongtopp med en mörkblå sammetsbomberjacka. Kombinera dem med mörkgrå skinny jeans. Bär ett par marinblå och vita sneakers i canvas för att se snygg och ren ut.

Vinröd sammetsblazer med grå t-shirt med scoop-neck och blå slim fit jeans

Vinröd sammetsblazer med grå t-shirt med scoop-neck och blå slim fit jeans
källa

Här är en annan väldigt avslappnad streetoutfit som är perfekt för avslappnade häng. Till toppen kan du bära en grå t-shirt med scoop-neck eller ett linne med en vinröd sammetsbomberjacka. Kombinera dem med blå slim fit jeans. För skorna, bär ett par svarta sneakers för att fullända looken.

Mörkblå bomberjacka med blommiga broderier, sammet och korta jeans

mörkblå sammets bomberjacka broderad med blommor och korta jeans
källa

För att uppnå denna kreativa och konstnärliga look, istället för en enkel bomberjacka, bär vi denna mörkblå sammets lätt överdimensionerade bomberjacka broderad med blommiga broderier. Kombinera den med en grå button down skjorta och blå skinny jeans. Lägg till ett par höga klackar i brons för att se mer glänsande och attraktiva ut.

Svart blommig sammetsbomberjacka med blommönster och linne med scoop neck

svart sammetsbomberjacka broderad med blommor och linne med scoop-neck
källa

Det här är en nästan helt svart outfit som överraskande nog inte ser så seriös ut tack vare den lite färgglada jackan. I detalj är jackan en svart blommig broderad bomberjacka. Du kan kombinera den med ett svart linne med scoop-neck och svarta skinny jeans. Bär svarta spetsiga klackar för att se elegant och smal ut.

Mörkblå sammet oversized bomberjacka med vit pikétröja och gråa jeans

Mörkblå sammet oversized bomberjacka med vit pikétröja och gråa jeans
källa

För att skapa denna luftiga och vackra affärscasual-look kan du börja med den vita pikétröjan och gråa skinny-jeans. Det hade sett ganska bra ut. För att lyfta utseendet, rocka en marinblå oversized bomberjacka i sammet för att lägga till lite djup till looken. Bär svarta balettkläder för att din outfit ska vara minimal.

Blå sammetsbomberjacka med svart t-shirt och skinny jeans

blå sammetsbomberjacka med vit t-shirt och skinny jeans
källa

Det här är en väldigt enkel outfit som är perfekt för tillfälliga sammankomster. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en blå beskuren bomberjacka med en svart t-shirt. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se långa, smala och enkla ut. Bär ett par svarta sneakers för skorna för att hålla det mörka temat konsekvent.

Svart bomberjacka med vit t-shirt med rund hals

svart bomberjacka med vit t-shirt med rund hals
källa

Här är en väldigt enkel och diskret outfit som du kanske vill ha på dig för ett supercasual häng eller för att handla mat. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart sammetsbomberjacka med en vit t-shirt. Bär dem med mörkblå skinny-jeans i mitten av midjan och vita sneakers för en mycket avslappnad look.

Bomberjacka i sammet i roséguld med vitt liv och djup V-ringning

Roséguld sammetsbomberjacka med vitt livstycke och djup V-ringning
källa

För att se mer damlik ut är det en bra idé att bära lite rosa. Ett sätt att göra detta är att bära en roséguld, glänsande version av en rosa sammetsbomberjacka med en djup V-ringad vit t-shirt för livstycket som kärnan i denna diskreta sexiga outfit. Bär dem med grå skinny-jeans med muddar och vita och svarta sneakers för att fullända looken.

Jacka med svart krage och ett linne med V-ringat dyk

Jacka med svart krage och ett linne med V-ringat dyk
källa

För att uppnå denna liknande diskreta sexiga outfit kan du bära ett djupt vitt V-ringat linne och svart blommig sammetsbomberjacka överst. Kombinera dessa plagg med mörkgrå och blå skinny jeans. Till skorna kan du bära ankelboots i svart mocka istället för vita sneakers för att ge lite djup till outfiten.

Grå sammets bomberjacka med svarta superskinny jeans

grå sammets bomberjacka med svarta superskinny jeans
källa

Det här är en mörk och konstnärlig grå och svart outfit som du kanske vill prova. Till toppen, bär en svart tröja med en grå sammetsbomberjacka över. Sträck dig efter svarta smala jeans och svarta ankelstövlar i läder för att se supersmal ut. Glöm inte den grå stickade mössan som kan få dig att se vackrare ut.

Mörkgrå sammetsjacka med svarta skinny jeans

mörkgrå sammetsjacka med svarta skinny jeans
källa

För att uppnå denna minimalistiska avslappnade look kan du helt enkelt bära en grå sammetsbomberjacka över en svart t-shirt till toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär ankelstövlar i svart läder för att hålla skorna diskreta och snygga.

Blommig sammetsbomberjacka och svarta ankeljeans

Blommig sammetsbomberjacka och svarta ankeljeans
källa

Bär en svart blommig sammetsbomberjacka över ett svart scoop linne för en sofistikerad och avslappnad look. Bär svarta skinny ankeljeans med svarta läderklackar för en snygg finish.

Jag hoppas att du gillar idéerna med sammetsbomberjackor som jag precis pratade med dig om. Ge det ett försök om du gillar idén att se elegant och diskret ut på samma gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*