Home / Dekoration / Samtida designidéer för tonårsrum

Samtida designidéer för tonårsrum

Vi skriver mycket om design av barnrum eftersom många har barn. Men hur är det med tonårsrummen? Rummen för tonåringar och tonåringar är vanligtvis väldigt olika. Att designa ett modernt tonårsrum handlar om att göra platsen cool, överdriven och praktisk. Barnet ska vara stolt över sitt rum eftersom det inte bara är platsen att sova och studera, utan också en ledig plats att umgås med vänner. Vi väljer ut några moderna exempel på sovrum för tonåringar åt dig och dessa barnrumsdesigner kan definitivt göra alla barn eller tonåringar lyckliga. Du kan få en uppfattning om vad det här utrymmet ska ha inuti, vilka möbler du ska använda och hur du håller det svalt.

Välj ett färgschema

Eftersom du har valt en modern stil är den oftast ganska lakonisk och inte särskilt färgstark, även om du också kan rocka lynniga eller ljusa nyanser. Bestäm om du vill visa att det är ett pojk- eller flickrum med färger – du kan rocka rosa och rött för tjejer eller marinblått och grått för killar, men trenden går mest mot könsneutrala rum där det inte finns några färger. Den populäraste idén är att rocka en monokromatisk palett, alla neutrala eller kanske neutrala färger med pasteller eller något utöver det vanliga för den stilen – lynniga eller ljusa färger som jag sa nedan.

Välj möbler

De viktigaste möblerna för ett tonårsrum är en säng, ett skrivbord, några förvaringsenheter och hyllor och stolar. Du kan byta ut några av dessa föremål med andra eller lägga till något annat – det är upp till ditt barns behov. Prova olika möbler som ser kreativa ut – flytande sängar, hängande stolar, skrivbord i fönsterbrädan för att spara utrymme samtidigt som du tillhandahåller allt du behöver. Var kreativ, för tonårsrum ska inspirera!

lägga till dekor

Inredning är viktigare för barn och tonåringar än för andra. Håll dig till stilen i rummet men lägg till konstverk, affischer, neon- och omgivande ljus, dekaler eller något annat som passar. Tänk på intressanta lösningar som grafiska eller 3D-väggar, träbågar som omsluter hela utrymmet, kreativa figurer och andra föremål. Kolla in fler idéer nedan och bli inspirerad att skapa ett perfekt utrymme för ditt tonårsbarn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*