Home / Dekoration / Samtida Los Helechos House
Samtida Los Helechos House

Samtida Los Helechos House

Los Helechos är en modern oas i Mexikos stadsdel Bosques de Santa Fe designad av Chain + Siman och uppkallad efter ormbunkar som planterats runt de lummiga markerna.

De kantiga volymerna kompletteras av överdimensionerade fönster som ramar in den naturliga omgivningen samtidigt som det fyller inredningen med ljus. Flervåningsstrukturen har högt i tak och rena linjer som skapar en känsla av öppenhet och storhet i hela det rymliga hemmet. Det huvudsakliga vardagsrummet sträcker sig till en terrass med jacuzzi och utsikt över träden. Detta är en liten men mycket avkopplande plats att njuta av utsikten. Trappområdet har en dubbelhöjd stenmur som fortsätter att utgöra utsidan av en del av huset. En annan vägg utgör bakgrunden för hennes kurerade konstsamling.

Huvuddelen inuti är vardagsrummet som är anslutet till matsalen och kan öppnas utåt vid behov. Utrymmet har coola konstverk och en öppen spis, några moderna möbler och en bronsstaty på väggen. Sovrummet har en öppen spis, lång TV och glasväggar för att fånga utsikten. Det stora badrummet är separerat från sovrummet med en glasdörr och du kan se ett fristående badkar, en bänk och ett långt flytande handfat.

Samtida Los Helechos House i Mexi
Los Helechos House är en modern oas i Mexico City - design.
Los Helechos House är en modern oas i Mexico Ci
Los Helechos House är en modern oas i Mexico Ci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*