Home / Dekoration / Samtida thailändska möbler
Samtida thailändska möbler

Samtida thailändska möbler

Om du är ett fan av modern design och inredning kommer du att älska denna möbelkollektion som erbjuder modern design men gjord med traditionell thailändsk teknik.

Bangkok-baserade THINKK Studio har samarbetat med thailändska tillverkare och hantverkare för att skapa en kollektion av moderna möbler, tillverkade med traditionella tekniker och material som bambu och flätat. Serien består av nio möbler och husgeråd: ett sidobord, en mobil lykta, en spegel, en pall, en bänk, ett växtställ, en fruktbricka, en klädhängare och ett urval av vaser.

Ett ovalt sidobord är tillverkat av räfflat glas som är belagt med en gradientfilm och sedan förseglas med ytterligare ett lager av klart glas. Det finns också en mobil lampa baserad på en gammal bambulykta som hittats över hela Asien. Med en vävd bambuexteriör och trådlös lampteknik kan produkten slås på och av med ett handslag.

Kantspegeln har en rund form med en liten lutning, vilket uppnås genom att laminera en vanlig spegel med halvtonstryckt lager. Det finns en duo som består av en träpall och en bänk med benstöd i stål. Dessa tillverkas genom att vika en stålplåt till en U-form och förstärka den med en platt stång.

Cover Up är ett växtställ som finns i tre storlekar och två höjder. Den är gjord av naturligt vävd rotting och är gjord i stil med en traditionell nyårskorg i Thailand. Pole Coat Stand består av ett enda stålställ. Basen fungerar som sko- och paraplyhållare, medan den övre skenan fungerar som en plats för att hänga halsdukar, mössor och kappor.

Modern thailändsk stil Hou
Moderna möbler med traditionell thailändsk teknik.
Stort rum på övervåningen med konstverk av samtida thailändsk konstnär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*