Home / Dekoration / Sängkläder idéer flickor sovrum

Sängkläder idéer flickor sovrum

Vi har redan delat några sängklädersidéer för pojkrum och nu vill jag fortsätta ämnet för de som har döttrar och dela några sängkläder för tjejer. Gör dig redo att svimma, de är bedårande! Och om du inte redan har en dotter, vill du att en ska köpa de här lakanen till henne!

Pastellfärgade sängkläder för flickrum

Gungiga pastellfärger är en av favoritidéerna för varje tjej – både vuxna och små barn. Söta och mjuka färger är det bästa för att visa upp din femininitet och hjälpa dig att somna. Blanda flera pastellfärger eller välj vita sängkläder med söta pastelldetaljer – det kommer att se fantastiskt ut när som helst. Pastellfärger är i förgrunden i år: rosenkvarts och lugn är årets färger. Så se till att de är trendiga.

Blush och rosa sängkläder set

Jag tycker att dessa sängkläder borde placeras i en separat kategori som rosa och alla dess färger är väldigt populära i flickrum och såklart sängkläder. Den här färgen är här för att skapa ett prinsessrum, speciellt om du väljer tuftade, rufsiga eller strukturerade rosenrosa sängkläder.

Djärva sängkläder för flickrum

Djärva och färgglada sängkläder för tjejer är ännu mer populärt än för pojkar. Alla typer av tryck och mönster, från prickar och ränder till ananas och regndroppar i alla färger och nyanser kommer att göra dig yr! Du kan hitta nästan alla tryck eller färger som matchar temat och stilen på din barnkammare. Mixa och matcha olika tryck som prickar och hjärtan eller ränder för en coolare look. Rävar, träd, frukter, glass, blommor – det finns tryck för varje årstid och tid. Kom ihåg att färger eller mönster som är för ljusa kan hindra ditt barn från att få en god natts sömn.

Geek Girls Sängkläder

Geek sängkläder är mer populärt bland pojkar men det finns också några väldigt söta set för tjejer som Little Mermaid eller Hello Kitty.

Neutralfärgade sängkläder för flickrum

Neutrala sängkläder är alltid på trenden och kompletterar alla rumsinredningar, speciellt om de har en unik säng eller en superfjär inredning, kan det ge en lugnande touch. Vissa mycket ljusa och utspädda nyanser hjälper din dotter att somna snabbare. Om du tycker att det är för tråkigt, lägg bara till pastellfärgade kuddar eller ett täcke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*