Home / Dekoration / Sätt att lägga till textur till din heminredning

Sätt att lägga till textur till din heminredning

När vi pratar om att göra heminredningen djärvare och coolare är det enklaste sättet att lägga till färg eller struktur eller båda för att piffa upp det lite. Idag vill jag diskutera att lägga till textur eftersom att lägga till textur ger en extra dimension som omedelbart gör ett rum mer intressant. Hur kan du lägga till textur till din heminredning?

textilier

Textilier är det enklaste och mest prisvärda sättet att lägga till textur till din heminredning. Mattor, gardiner, överkast, möbelöverdrag, kuddar och till och med klädsel kan enkelt förvandla och piffa upp ditt utrymme. Fuskpäls, stickat, virkat och sammet kommer att ge dig ett gott humör och, naturligtvis, göra din inredning mer ombonad.

Metallisk dekor

Metallisk inredning är mycket populär idag, oavsett vilken metall du väljer kommer den att se fantastisk ut. Alla typer av metall eller bara metallisk inredning kan göra ditt utrymme svalare, och du kan hitta coola metallaccenter för varje stil och färgschema. Mässing, koppar och silver ger en touch av glamour till din interiör, och rostiga, exponerade rör hjälper till att behålla den industriella eller steampunk-dekoren.

skog

Trä kan vara bland de ledande när det gäller att lägga till textur till din heminredning. Den används överallt från möbler eller golv till tillbehör eller accentväggar. Trä av alla slag, men särskilt grovt trä, ger lätt en viss struktur till rumsdekorationen. Naturligtvis kan du också använda trägolv för att visa upp den vackra trästrukturen, men det finns mer originella sätt att göra det på: välj trähyllor med råa kanter till ditt kök, eller gör väggar eller dörrar i vittrade träaccent och visa allt skönheten i trä!

sten tegel

Tegeldekor är väldigt populärt och väldigt trendigt just nu, speciellt tegelväggar som passar alla inredningsdesigner, från industriella till söta tjejer. Om du inte har coola originaltegelväggar, välj tegelpaneler i falska tegel som ger dig en modefunktion gratis. Sten, kanske till och med konstruerad sten, kan användas för att bekläda väggar, eldstäder, backsplashes och till och med hela badrum eller duschar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*