Badrum fåfänglighet med topp

Moderna badrum fåfänglighet Elegant modernt badrum fåfänglighet – utställning – Hangzhou Yewlong

Att hitta en trevlig och funktionell badrumfänga är inte en lätt uppgift. Det är emellertid ett mycket viktigt steg i processen för ombyggnad av badrum. Om du inte kan använda fåfängen effektivt eller om den har en dålig kvalitet, lider du av dess besvärlighet. Den här artikeln kommer att ge dig de viktigaste tipsna för att välja ett badrum fåfänga med en topp.

Tillgång

Försök att föreställa dig hur du ska flytta runt på badrummet. Kommer denna fåfänga att stå på din väg? Var ska jag säga att denna fåfänga inte blockerar badrumsdörren? Se till att du enkelt kan rengöra omgivningen. Tänk på utrymmet ovanför fåfänga. Kommer du att kunna montera en spegel och väggskåp ovanför?

material

Badrummet är den fuktiga, våta och upptagen platsen. Så materialen som utgör fåfänga bör vara av hög kvalitet. Om du gillar trä och vill se det i ditt badrum, se till att det är ordentligt tätat och lackat. Laminat och termofolie fungerar också bra.

Lagring

En perfekt badrumfänga med topp har mycket förvaring. Din uppgift är att tänka på vilka saker du ska lagra i fåfänga och var du ska lägga dem exakt. Glöm inte extra skåp som kan vila på räknarna.

Storlek

En annan viktig sak är storleken på fåfänga. Det är inte smart att beställa enorma fåfängar. Minsta är 21 tum djup och 24 tum bred. Glöm inte att ta hänsyn till höjden.