Båggolvlampor

Idéer för möbler för barnrum 52 inspirerande bilder och idéer på barnrums möbler

Vi behöver ljus som vi får från solen. Vi behöver också ljus i våra hus. Det är därför vi gillar att dekorera rum med ljusa färger och många lampor. Överflödet av ljuskällor är dock inte det bästa beslutet. Det är smart att dela utrymmet i olika sektioner och skapa en ljuskälla i var och en av dem. Båggolvlampa är en av de mest användbara lamporna. Låt oss upptäcka dess egenskaper och användningsområden.

Båggolvlampor är det bästa exemplet på perfekt kombination av form och funktion. Huvudtanken var att förvandla en golvlampa till den överliggande. Idén låter svårt. Men det är långt än lätt. 1962 skapade Pier Giacomo Castiglioni en överliggande ljusdesign.

Båggolvlampor kommer att se bra ut i olika interiörer. Det är en bra form av belysning som inte behöver kopplas in i rummet. Du kan välja mellan olika färger och material. Det finns inget behov av att köpa den dyraste versionen. Du bör dock se till att lampan har god kvalitet. I sådant fall är det ett perfekt funktionellt inredningselement som håller länge.

Om du behöver lägga till lite ljus över bordet men inte har möjlighet att skjuta upp ljuset från taket kommer ljusbåglampan att vara en perfekt lösning. Hängande över den plats du behöver och det skapar en perfekt belysning. Du kan välja material från ett gäng färger och tyger. Njut av!