Barmöbler

CIRCLE barnmöbler av Small-design.dk #allgoodthings #danish upptäckt av @missdesignsays

Barmöbler är möbler som är anpassade till en barmiljö där drycker serveras. Det tenderar att kommunicera en viss nivå av professionalism, klass och sofistikering.

Barmöbler tenderar att installeras i matsalar eller vardagsrum, och därför måste det du tänker köpa passa in i omgivningen. Du kanske vill välja en bar gjord av liknande trä som ditt matbord, eller en bänk och pallar med samma utsmyckade traditionella stil som ditt vardagsrum.

Barmöbler kan betyda ett vinskåp, en storstor bar eller till och med en vagn. Med det senare måste du se till att du har någonstans ur vägen för att hålla den permanent. Detta kan vara i hallen där folk kan beundra det, eller i hörnet av matsalen där få kommer att märka.

Vad ska du vara försiktig med?

Barer kan ta mycket plats, inte räknare och avföring. Du måste se till att det finns tillräckligt med utrymme för dina barmöbler, eftersom de vanligtvis är mer lämpade för en pubmiljö och inte ett litet utrymme som en matsal.

Kvaliteten på hantverk och träslag som används kan ha en inverkan på priset, men det är också en indikator på hur bra något är. Du borde vara villig att lägga in så mycket pengar i barmöblerna som du vill komma ur det, och komma ihåg att personliga barer är en lyx som vissa inte har råd med.