BUFFETLAMPER

Eichholtz Cherbourg 28 "BuffetLamp

Buffélampor är mycket högre i jämförelse med bordslampan, även om de gör är nästan densamma. De flesta buffélampor används för att belysa maten som placeras på buffébord, och bortsett från det har de också funnit användning på sidorna på sidoborden och matsalen. Faktum är att lamporna kan användas nästan överallt i hemmet där elegans behövs.

Tips om att köpa buffélampor

När du tänker köpa en buffélampa, där lampan kommer att användas kommer att vara en pekare till vilken buffélampa du väljer. Vare sig det gäller matsal, sovrum, hemmakontor eller för barnrummet. Då bör du också vara uppmärksam på lampans färger, så att de fungerar bra med resten av rummet där de kommer att användas.

Inredningstips för buffélampor

När du använder buffellamporna för din heminredning bör du notera att det är idealiskt att ha två i samma storlek och färglampor och att de bör placeras i båda ändarna av bordet där de kommer att placeras. Höjden på lampan och ytan den placeras på bör också idealiskt vara mellan 58 och 64 tum. Kortera lampor bör användas som lampor för accent.

Mörkare färgade nyanser av buffélampan kommer inte att lätta ljuset att passera genom dem utan kommer att lysa uppåt och nedåt. Ljusare färgade nyanser som vit och creame, som är nuvarande, lyser eventuellt ljus från alla sidor av skuggan. Detta ger dig en antydan om vilka färger i lampskärmen du ska använda var.