Chesterfield soffa

mässing vardagsrum inredning

Varje vardagsrum behöver en soffa för att göra det bekvämt att sitta, koppla av och underhålla dina vänner när de kommer in för en prat. Så att ha en soffa av god kvalitet kommer du inte att ha problem med att få en soffa på många år. Det kommer också att förbättra stilen i vardagsrummet. Chesterfield soffa startade ursprungligen i England och kan ge vardagsrummet en egen elegans.

Hur kan en Chesterfield-soffa förbättra ditt sittrum?

Chesterfield-soffan är tillverkad av kvalitets ekram som kan pågå i många år. Det är klädda i rikt kornläder som förbättras med tiden. Kuddarna är väl vadderade med högkvalitativt skum vilket gör det mycket bekvämt för avkoppling. Skummet är tuftat vilket gör det mycket snyggt. Den har rullade armar med nagelhuvudbeslag.

Läderet har en egen patina som förbättras med tiden. Den här soffan har ett quiltat utseende med en mörkbrun läderfinish. Det kostade bara cirka 2500 dollar.

Elegansen från Chesterfield Sofa

Chesterfield-soffan är handgjord av konsthantverkare som har hanterat denna verksamhet i flera år. Handgjorda möbler har en unik skillnad i var och en av sina bitar. Den har starka benben med fina kurvor. Tufterna och dunkuddarna gör det mycket bekvämt att koppla av.

Det är en klassisk tresits som kan passa i modern eller modern miljö. På kvällen kan du koppla av på soffan med fötterna upp på fästman och föryngra dig själv.

En Chesterfield som ger stil till ditt vardagsrum

En chesterfield med en matchande osmann och två stolar att matcha kan ge bekväm stil till ditt vardagsrum. Om en ljuskrona är upphängd från taket kommer den att öka stilen i vardagsrummet. Ett rymligt fönster bakom soffan och en glasspegel framför soffan med ger precis rätt atmosfär för avkoppling.

En matta framför soffan ger mycket sofistikerat utseende.

Om du funderar på att få en chesterfield-soffa till ditt vardagsrum, kolla in den bästa färgen som matchar din inredning.