Dubbelsäng

Låg sängstomme i japansk stil, gjord av massiv furu. Denna dubbelsäng passar perfekt till en futon madrass. Fina låga sångramen Japan med sina raka linjer skapar en luftigare känsla i ett litet sovrum. #homedecor #heminredning #inredning

King size-sängar är inte lyxen. De är nödvändigheten för alla människor som vill sova bekvämt. Vill du spendera mycket pengar på en säng som inte passar dina behov? Om svaret är 'nej', kolla in den här artikeln för att veta hur du väljer den bästa king size-sängen.

Vem ska sova i din framtida king size-säng? Storleken på sängen måste vara tillräckligt stor så att de som sover där kommer att känna sig bekväma. Mät det fria utrymmet i ditt sovrum. Finns det tillräckligt med plats? Vanligtvis inkluderar en king size-säng en ram, en madrass och två lådfjädrar. En headboard och en footboard kan också ingå. När du har gjort mätningarna går du till nästa steg.

Har du redan en madrass? Mät den för att hitta den lämpligaste ramen. Analysera designen på ditt rum. Både ramen och själva sängen ska se bra ut i ditt rum. Se till att du är uppmärksam på ramens kvalitet. Den måste vara tillräckligt stark för att stödja sängen.

När du letar efter ramen måste du välja mellan metall- och trävarianter. Lätt trä ser ljusare ut och gör rummet större. Mörkt trä har ett tyngre utseende. Om ditt sovrum är litet, köp inte en ram utan huvudgavel eller fotbräda.

Många väljer metallramar eftersom de är lättare att flytta. Glöm inte att använda rätt madrass till din king size-säng. Kvaliteten på din sömn beror på den.