Fåtölj för bäddsoffa

Ormen bäddfåtölj grå. Stålben, fåtölj, bäddsoffa, 2sits, tvåsits, vardagsrum, sovrum. sweef.se/…

Fåtöljer är vackra och mysiga inredningar som vi alla behöver för våra hem. Vissa kommer precis som sofforna, till exempel 'en och en halv stol'; andra kan å andra sidan vara enkla, eleganta och coola.

Tillverkarna har gått ett steg längre i designen av denna vackra inredning med tillägg av ett dubbelt verktyg till de redan existerande varianterna av fåtöljer. Detta är sängen tillägg till en fåtölj! Cool, eller hur?

Ramar av fåtölj på bäddsoffa

Fåtölj på bäddsoffa är utformad så att sängen är inbäddad i stolen precis under sittytan. Sitsänden på designen är vanligtvis en träram medan sängen har metallfinish. Normalt är denna typ av fåtöljer en klädd design med tung polstring för att ge maximal komfort medan du sitter och lika mycket gör en mjuk tillräcklig kudde för att sova.

Omvandlingsstil av fåtölj på bäddsoffa

De olika designerna av fåtöljen på bäddsoffan har lika distinkt omvandlingsläge.

Den vanliga typen har sängmadrassen vanligtvis en queen-size vikning under stolen och den är lika bra för att använda den lagrade sängen. Mekanismen lyfter helt enkelt upp sittplattan och drar ut sängen. Både armarna och ryggstödet på stolen utgör huvudgaveln i den skapade sängen.

En annan omvandlingsstil som är vanlig i dag är omvandlingen av sängen genom att dra i stolens nedre ände och sträcka ryggstödet på fåtöljen så att den ligger platt på marken för att göra den återstående änden av madrassen. Detta kan kräva ett kudde stöd för en trevlig sömn.

Du väljer var du ska använda din bäddsoffa

Fåtöljen med en sängände kan användas bra både hemma och på kontoret. För lägenheter med litet rum kan du hitta denna design användbar för dubbla tjänster för en plats på dagen och en säng på natten.

Att ha denna design på ett kontor kan utnyttja förmånen att ha en kort tupplur på en paus.