Fåtölj för vardagsrum

Handla vidaXL Fåtölj i äkta skinn och akaciaträ brun | vidaXL.se

Stolar återuppfinns varje säsong av tillverkare för att möta smak och stil hos deras uppskattade kunder. Stolar med armar och armlösa typer konkurrerar om marknadsandelen bland köpare och möbelproducenterna är redo och upp till uppgiften att uppfylla dessa krav.

En fåtölj är en typ av stolar som förblir i listan med krav på komfort och närhet de har med sofforna i vardagsrummet. Du skulle förmodligen vilja ha en fåtölj för det ena eller det andra i ditt vardagsrum. Här är några av dem för din övervägande.

En klubbstol är cool för ditt hem

En klubbstol är en fåtölj som kännetecknas av en låg rygg och armstöd nästan lika i höjd som ryggen. De var ursprungligen en skinntyp av fåtölj men kan nu hittas med en annan blandning av tyger. De är bedårande uppsättningar för alla hem.

En stol och hälften för ditt hem

En och en halv stol är en stor form av fåtölj. De är större i förhållande till kongressstolarna men är inte lika stora som sofforna på soffan - de ligger bara mellan stolen och soffan. Om du letar efter mer närhet till en soffa är detta ditt rätta val för vardagsrummet. Med en fin finish av tyg och färg av hög kvalitet kommer du inte att missa någon soffa i ditt vardagsrum.

Tillfällig stol till ditt vardagsrum

Du kanske redan känner till vikten av en tillfällig stol i ditt vardagsrum. De är uppsatta stolar du kommer att ringa när det finns behov av en extra plats för en gäst. En tillfällig fåtölj designad med kvalitet skulle bara vara en miniatyrform av din huvudsoffa för att ge en bra matchning.

En vingstol är snygg

Vingen fåtöljer är konstnärliga hantverk i en stol. En stol som härstammar från den traditionella marken är känd för sin sido- eller armbockade utformning och vingryggen för skydd mot ogynnsamma förhållanden.