Fåtöljer klädda

Nova är en snygg fåtölj med fantastisk komfort från Swedese. Fåtöljen har ett klassiskt och elegant formspråk och har mängder av olika valmöjligheter. Du kan till exempel välja din Nova med eller utan knappar i ryggen. Dessa är som standard klädda i samma tyg som soffan, men går att få i avvikande tyg, läder och färg. Lämna gärna ett meddelande i kommentarsfältet i kassan om du har ett sådant önskemål. Mot ett kostnadstillägg går det även att byta ut de massiva träbenen mot aluminium.

Varje vardagsrum kräver fåtöljer klädda i kvalitetsduk för att lägga till stil i vardagsrummet. Stolarna bör vara bekväma att sitta och koppla av i slutet av dagen. Eftersom vardagsrummet är det ställe som varje familj möter för att titta på TV eller hämta upp dagens aktiviteter bör möblerna vara bekväma för avkoppling. Liggstolar och vippare kan också utgöra en del av fåtöljerna vilket ger ytterst komfort för avkoppling.

Darcy kolstol som ger maximal komfort

Denna stol kostar cirka 600 pund och är utformad med träkrossad sammet och vända träutsmyckade ben. Den är handgjord med en elegant böjd rygg och armar med en 10-årig ramgaranti. Det är väl vadderat med lyxigt mjukt skum som är mycket bekvämt att sitta på.

Det kan torka av med en mjuk trasa för rengöring och borttagning av dammet som sätter sig på den. Björk och plywood används för att ge stolen hållbarhet och styrka.

Lägg till en trärock för att koppla av och upprätthålla god hälsa

Få komfort och stil till ditt vardagsrum eller hölje med en väl vadderad trärock. Vippan är konstruerad med en blandning av trä och plywood för att göra en varaktig bit som är prisvärd. Vippan är klädd i 100% polyestertyg som är slitstark och mjuk. Guacamole färgfinish matchar alla inredningar. Ramen i massivt trä är gjord av valnöt med guacamole-finish.

Vippan är designad med snygg retro finish och är fylld med skum med hög täthet och klädd i tyg. Njut av att gunga dig till god hälsa i slutet av dagen.

Klädd armstol i vintage design

Armstol klädd i vintage design är den perfekta stolen i alla vardagsrum som har en exklusiv välmående inredning. Den har mörkbrun träben och är klädd i naturligt linne. Det kan komplettera alla möbler i vardagsrummet. Den har hårdträram för att ge stabilitet och styrka och erbjuder dämpad plats för avkoppling. Den har vingade armar för extra komfort.

Om du är intresserad av fåtöljer klädda för ditt håla eller vardagsrummet, kontrollera de olika designerna som nämns ovan och gör ditt val.