Hängande pendelljus

Rustik belysning Återvinnad träbelysning Beam Light Belysning | Etsy

Ljus spelar en viktig roll för att stämma stämningen i ditt rum. Belysningens placering kan förändra rumets stämning på kort tid. Hänglampor är en av de ljusarmaturer som kan användas för att ge ditt rum ett elegant men ändå varmt utseende. De kan placeras var som helst i huset som enkelt matchar inredningen och stilen. Här är några idéer om var du kan hänga pendelljus i ditt hus.

Kök:

Hänglampor kan placeras i köket ovanför köksön för att öka synligheten och markera området så att du kan arbeta enkelt.

Matplats:

I matsalen kan pendelljus placeras precis ovanför matbordet för att belysa maten och ge rummet en varm och bekväm känsla. Det rekommenderas att du placerar justerbara pendelljus i din matplats så att du kan justera höjden efter behov. Vanligtvis placeras pendelljus 1,5 till 1,7 meter över matplatsens golv så att det inte kommer in mellan människor och hindrar deras utsikt.

Antalet pendelljus som du placerar i din matplats beror på bordets storlek. För mindre matbord borde en pendelljus placerad ovanför mitten av bordet vara tillräckligt. Men om du har ett större matbord kan du placera upp till tre pendelljus ovanför matbordet för att lysa upp rummet och göra synligheten bättre.

Vardagsrum:

Hänglampor finns i så många mönster och färger som du kan föreställa dig. Därför borde det inte vara svårt för dig att hitta de perfekta lamporna för ditt vardagsrum.

Helst hängs tre pendelljus i vardagsrummet ovanför mittbordet. Dessa pendelljus kan vara av valfri form, storlek och design. För att få ditt vardagsrum att se elegant ut kan du placera tre olika design av pendelljus i samma färg.