Hopfällbar stol

CH29 Sågbockstolen är designad av Hans J. Wegner år 1952. Det är en exceptionellt bekväm matstol som även passar utmärkt runt ett konferens- eller skrivbord. Konstruktionen gör den väldigt stadig och stabil precis som Wegners fåtölj CH28, som den är nära besläktad med. Den ser mycket ut som en hopfällbar stol, men det är den alltså inte. Finns i ek, bok och ask i olika utföranden. Sitsen kan man välja bland en rad olika tyger och läder.    * Observera att vi endast har ett axplock av tyger oc…

Vikstolen är tillverkad av hög kvalitet och är gjord för att möta din förväntning från den. Det finns skäl till att du föredrar att ha den hopfällbara stolen. Några av anledningarna till att du föredrar att ha det är kompatibilitet och utrymme att inte lämna ut det enkla att bära det. Fällstolen är gjord för att tillgodose dina behov och det är bra att du lär känna hjärnorna bakom tillverkningen av denna stol. Fällstolen är gjord av kvalitet och den är gjord med alla överväganden noggrant gjorda. Fällstolen är definitivt kvalitet och när du har den är du säker på rätt kvalitet att du skulle vilja ha samma form. Tillverkningen av denna stol är av hög kvalitet och enligt kundens krav.

Planeringen av fällstolen

Innan någonting genomförs måste det finnas en plan. Planen för att tillverka fällstolen är gjord med hänvisning till kundernas krav. Planeringen är baserad på hur stolen ska vikas och hur den faktiskt ska se ut. Planen är gjord och mätningarna kartläggs som förväntat. Efter planeringen görs inspektioner och denna plan undersöks av experter för att säkerställa att det är som förväntat det är, börjar tillverkningen av fällstolen.

Tillverkningen av fällstolen

Fällstolen är gjord med hänvisning till planen. Alla mätningar följs och fällstolen är av hög kvalitet och identisk med planen i boken. Under tillverkningen väljs de rätta materialen och de är böjda och sammanfogade enligt mätningarna i planen för att möta de erforderliga nivåerna och perfektionen vid framställningen av fällstolen. När denna stol tillverkas, bör man vara försiktig så att man undviker att göra misstag som skulle leda till felaktighet.

Polering av fällstolen

Efter den fasta stolens råa tillverkning är den polerad och väl målad så att den får den slutliga kvaliteten som den förväntas ha. Poleringen görs för att få textur. Konsistens är viktigt eftersom det ger möbler ett attraktivt utseende av kvalitet.