Inomhus- och utomhusmattor

Kamari inomhus / utomhus matta – sand, 8 & # 39; X 10 & # 39; – Frontgate

En matta är inte bara ett tygstycke. Det kan ha många funktioner. För det första betonar det designfunktionerna. För det andra skapar det känslan av värme. Och för det tredje skyddar det golvet från lera och skador. Det finns olika typer av mattor. Vi börjar med inomhus och utomhus.

Utomhusmattor kan göra din uteplats eller veranda ser mysigare och bekvämare. Dessutom kommer de att skydda huset från smuts som skapas av tassar och fötter. Det finns många material för utomhusmattor: polypropylen, polyester, nylon, etc. Polypropylen anses vara det mest populära eftersom det inte absorberar vätskor och fläckar. Fläckar, mögel eller mögel kan lätt tvättas bort med en slang.

Inomhus- och utomhusmattor tillverkas på olika sätt: handgjorda, flätade och maskinframställda. Handgjorda mattor är de dyraste. Men de ser fantastiska ut och fyller varje utrymme med känslan av personlighet och kreativitet. Maskinframställda mattor är billigare. De finns i olika färger och mönster, vilket ger alla möjlighet att köpa en. Flätade mattor liknar dem. De används också ofta.

När du väljer mattan, tänk på färger och mönster. Det mörka mattan får ditt utrymme att se intimt ut. Mattan i ljusa färger får varje område att se större ut. Konsultera designern eller läs design inlägg för att lära dig mer om var du ska placera din matta och hur du använder den effektivt i designen. En matta är ett dekorativt element som både skyddar ditt hus från lera och förbättrar designen.