Kandelaber

Jag räddade takfläktens glasskärmar och limmade dem på en gammal kandelabra. Det blev väldigt snyggare än jag någonsin föreställt mig!

En ljuskrona lockar ofta mycket uppmärksamhet i butiker och på offentliga platser som kyrkor och matställen. Men det har också använts i hem för att förbättra inredningen under speciella tider på året. I de flesta fall är lampan placerad i hem under högsäsongen. Men vissa hushåll kan ha kandelabra som har ställts in under hela året. Oavsett syftet med att sätta upp en ljuskandelare måste du fortfarande dra nytta av vissa idéer för att få ut det bästa av din kandelabrum. Om du vill ställa in en kandelabrum men du undrar hur du bäst kan göra det, överväg följande information.

Storlek betyder ofta mycket

När du köper en ljuskandela måste du vara orolig för storleken. Detta är en av de viktigaste frågorna som är värda att ta hänsyn till hela tiden. Ljusstångens storlek påverkar dess förmåga att fördela ljus jämnt och efterföljande dekor.

Antalet armar spelar ofta

Vissa ljuskronor kan vara stora, men de kan ha mycket få armar. Detta är ytterligare ett bakslag som du måste undvika. För inredningsändamål är det alltid en bra idé att se till att du har många armaturer eller grenar.

Att gå efter ett elektriskt alternativ kan vara en bra idé

Vissa ljuskronor kan vara elektriska eller icke-elektriska beroende på designerns val. Det elektriska alternativet ger ofta mer utrymme för dekoration jämfört med det icke-elektriska alternativet.