Kitchen Island-bordet

Detta ljusa vita kök är upplyst av en konstellation av inbäddad takbelysning och har två stora öar över naturliga trägolv.

Köksöbord har blivit en trend. Ingenting är konstigt. Att lägga till lagringsutrymme, stil och extra platser att sitta på är ett öbord i alla kök. Kolla in den här artikeln för att ta reda på hur du använder den här tabellen i din design.

bankett

Genom att skapa en restaurangkänsla ger detta bord oss ​​en stor möjlighet att tillbringa långa frukostar i helgen som sitter tillsammans. Men det kräver mycket utrymme. Det ser ut som ett bärbart bord med flera stolar.

Ätbarer

Den här typen av kököbord kännetecknas av en skillnad i arbetsytans och matplatsens höjder. Använd stolar i höjden för att slutföra utseendet. Eat-in barer är perfekta för hemmafester. Dessa tabeller låter dig dela rummet i flera zoner. Dessutom ger de dig extra förvaring för rätter.

Kombination

Vanligtvis är köksöborden rektangulära. De fungerar som den del av matområdet. Om du vill kan du använda fyrkantiga och runda bord. Tveka inte att kombinera olika färger och stilar. Vid behov kan du välja färg och material som skiljer sig från köksmöblerna. Fokusera på att lägga till intressant design. Se till att inte lägga till för mycket information. Låt stämningen vara enkel och mysig.

Köksöbord är det perfekta alternativet för stora kök. De fungerar som en plats för att äta, laga mat, läxor, studera osv. Försöker välja det bästa öbordet för ditt kök, fokusera på kvalitet och stil.