Kökinredning

studio karin: DET SOM GÖMS I SNÖ KOMMER FRAM I TÖ – ELLER VÅRT BLIVANDE KÖK

Kökinredningen är utformad för att klä upp ditt kök, göra det ser mer presentabelt och kanske till och med hjälpa dig att hålla det organiserat under processen. Du behöver inte ens offra värdefulla bänkytor för vissa inredningsidéer, eftersom de kan hängas upp på väggar eller placeras i ett utrymme som du inte tycker är särskilt användbart.

Små tillbehör

Kökinredning behöver inte vara extravagant eller dyr; kan du välja subtila tillägg och förändringar så att du inte tränar i arbetsytan. Du kan lägga till en vas här och där och fylla dem med dina favoritblommor. Du kan hänga upp järnekranser när julen närmar sig, eller placera några färgglada ljus på disken. Om du bestämmer dig för att tända ljusen, se till att det inte finns några brandfarliga material i närheten, och att barn eller husdjur troligen inte kommer att brännas.

teman

Ibland räcker det inte att lägga till några ornament och kalla det kökinredning. I det här fallet kanske du vill söka något mer permanent. Tänk på teman som är återkommande i ditt kök, till exempel formerna på olika handtag eller färgen på skåpen. Med det senare, om dina möbler inte överensstämmer, kan du lägga till en slick färg för att få ett tema igång. Du kanske är på humör för en vågig guling eller en kunglila att följa med ditt vardagsrum.

Om du bestämmer dig för att göra några stora växlare, bör du inte bara tänka på kostnaden för vad du vill göra utan också om du har en tendens att ändra dig inom veckan. Du vill inte noggrant måla varje skåp om du vet att du kommer tillbaka med en burk av den ursprungliga vita blandningen.