Köksfärger

2018 Trend: Sage Green Cabinetry BECKI OWENS

Färger lägger till variation i livet. Speciellt i kölvattnet av den moderna världen av mode och stil har det blivit allt viktigare att experimentera med de olika färgerna, oavsett om det är plaggindustrin eller inredningen, färgerna tillför variation och krydda till livet.

Prata om det inre i ditt hem, kök är mestadels centrum för uppmärksamheten hos designers. Oavsett om det är det amerikanska köket eller den traditionella köksdesignen, kan nyanserna av kökfärger du använder för ditt kök ändra ditt humör när du lagar mat.

Som till exempel skulle de mörka nyanserna få ditt kök att se mindre ut i storlek. Å andra sidan ger ljusare nyanser en mer rymlig och luftig look. Du kan dock använda de olika färgkombinationerna som svart och vitt tillsammans eftersom det är en typ av universalkombination och kommer att gå med alla andra färgscheman. Svart bör inte användas enbart eftersom det är mycket mörkt.

Orange eftersom det är en mycket livlig och färsk färg och förknippas mest med mat, så det gör ett bra val att användas som en av köksfärgerna. Det kan tjäna som en aptitretare eftersom den utlöser dina smaklökar genom att bara titta på den. Du bör söka ljusare röda nyanser eftersom det vanligtvis är förknippat med hat och värme. Men du kan ge en ton av rött här och där. Du kan alltid leka med färger men mycket försiktigt för att förbättra skönheten i ditt kök.