Kökvagn

Köksbänkskivor Betongbänkskivor, Betongbänk, köksbänkskiva i betong | Betongdesign

En köksvagn är en användbar, mobil uppsättning hyllor som kan användas för allt från frukt till kryddor. Det är vanligtvis på hjul med en trä- eller plastram, och hyllorna kan utformas på ett sådant sätt att man utnyttjar det lilla utrymmet som möjligt.

Varför kanske du vill ha en köksvagn?

Inte bara är en köksvagn extremt användbar när det gäller matlagning, eftersom du kan dra hela partiet ut från hörnet i rummet och placera det bredvid disken du använder för att laga din mat, men det är också en bra investering när du saknar lagringsutrymme och inte kan installera ett skåp eller skåp.

Eftersom en kökvagn är mobil kan du stationera den var som helst och inte behöver stanna inom köket. Du kan ha ett fritt hörn i verktyget eller utrymmet i hallen, eller kanske du kan stuva all frukt i den och ta vagnen till matsalen.

Vad ska du vara försiktig med?

När du köper en köksvagn kan du se till att ramen är sund. Om ramen inte har monterats ordentligt eller tillverkats med material av underlägsen kvalitet riskerar du att skada allt du lagrar i den.

Hjulen på en köksvagn kanske inte klarar mattor, och om detta är fallet för dig kanske du vill ha den på hårda trägolv, vinyl eller kakel.