Marco Fåtölj

Marco Fåtölj

Ett vardagsrum har olika stilar av sätesuppsättningar. Soffan eller din soffa kan ha olika mönster och form. Du kan ha dem i olika vackra blandningar av en, två eller tre uppsättningar soffor. Med en liggande kapacitet och en läderfinish är du säker på att ha en cool design i soffan.

Du kan ha din skinnsoffa med fåtöljer i dessa olika mönster, mönster och finish.

Loveseat lädersoffa som lutar

En soffa som har plats för två personer som annars kallas kärleksitsen är gjord för att leva funktionaliteten hos den vilande kärleksplatsen vid liv. Med de justerbara spakarna kan du få sätena att böjas till ett lämpligt läge för en nära bindning. Du kan luta ryggstödet bakåt till din önskade liggande position.

Sittstol av skinnsoffa med en schäslong

En schäslong är en soffa som ofta har fotstödet utsträckt för att ge mer sittkomfort. En ljussätstol kan ha en chaislut för att lägga till stil i kombination med funktionalitet. Schässändan är ofta ogiltig i ryggen i detta fall. Vissa av dem kan användas som förvaringsfack i vissa fall.

En läder soffa i tvärsnitt som lutar sig

Sektionsskinnsoffa med fåtöljer är soffor i modulform. Det vill säga de sträcker sig för att täcka områdena i rummet i mindre enheter sammansatta för att passa i en stor soffa. Du kan ha de olika stilarna i former som U-, V- och L-formerna. De är bedårande uppsättningar av möbler eftersom det kan vara värd för hela familjen och gästerna till en liggande funktion.

Skönheten i läder i soffor som lutar sig

Läderet i lädersoffan med fåtöljer är en unik finish för en soffa. Läder är smidigt och svalt på kroppen när vi sitter. Du kommer att uppskatta detta mer om du bor i en till synes het region. Att ha läder för din soffa finish är lika stolt i många hem med den lyxiga smaken som är förknippad med. Ditt vardagsrum kan inte vara vackrare i ett tyg än i läder.