Lätt rum dekoration

Aroma Diffuser Luftfuktare, Vit – Sthlm Fragrance Supplier | Bluebox.se

Home är den plats som välkomnar dig efter en lång dag på jobbet. För att koppla av måste du känna dig trygg och bekväm. Vilka är de viktigaste tips som hjälper dig att göra varje rum till en ljus, mysig och inspirerande plats? Låt oss kolla in dem.

Släpp in ljuset

En av de grundläggande idéerna för rumdekoration är att göra ditt rum ljusare och större med hjälp av ljusa gardiner. Om du använder mörka och tjocka gardiner ser platsen liten och rörig ut.

Gör allt enkelt

Ta bort allt röret. Tänk på de saker du inte har använt på över ett år. Kasta iväg dem. Väggarna bör inte vara fulla av affischer. Samma regel gäller sängen. Glöm överbelastning med kuddar. Glöm inte garderoben. Organisera allt, rensa golvet från väskor, skor och kläder.

Lägg till intressanta detaljer

Uttryck dig själv. Sätt doftljus runtom i rummet. Glöm inte över belysningen. Golv- eller skrivbordslampor med varmtonade glödlampor skapar en perfekt atmosfär full av värme och mysighet.

Köp möbler av hög kvalitet

Börja med att välja de möbler du verkligen gillar. Titta inte på priset. Samla en lista över saker som du skulle vilja ha i ditt rum. Börja sedan köpa de bästa.

Var inte rädd för förändringar

Ständiga förändringar är de bästa dekorationsidéerna. Kombinera olika färger, scheman och mönster för att ta reda på vilken stil du gillar mest av allt. Låt ditt rum representera din personlighet.