Love Stol soffa

Loppmarknad hittar dekorationsidéer | Idéer för matsalsdekorationer: Idéer för matbordsdekor

En Love-stolsoffa är en liten soffa för två som är idealisk för litet vardagsrum. En traditionell kärlekssoffa var en soffa som rymde två personer som satt sida vid sida och vänd i motsatt riktning för ett intimt samtal. Nu har mönstret ändrats till en soffa för två som alla andra. Det finns olika mönster i kärlekssoffor som du kan behöva för att göra ditt vardagsrum till en bekväm plats.

En soffa med kärleksstol som ger en stilfull look till ditt vardagsrum

Den här kärleksstolsoffan representerar den traditionella franska canapesoffan från tidigare år men med moderna levande färger som matchar dagens moderna mönster. Det är lite svårt att inte märka den iögonfallande silhuetten av denna vackra bit. Det är idealiskt att placeras i fönstret för att sitta och prata med dina gäster när de besöker dig och njuta av det vackra landskapet utanför.

Kärleksstolen har mjuka kurvor som ger en romantisk känsla till sätet. Det är väl vadderat, mjukt och perfekt för avkoppling.

Sydney Love Seat Ideal för små utrymmen

Detta är en vackert designad kärleksstol idealisk för små utrymmen. Det kostar £ 799 och finns i ett stort antal neutrala färger. Den har en robust ram av trä med starka ben för stöd. Den har väl vadderade kuddar för sätet och ryggen. Denna kärleksstol är också försedd med platta väl vadderade armar. Njut av nöjet att sitta i sin mysiga komfort och koppla av i stil. Det kommer med lagringsutrymme under kudden där du kan lagra många saker.

Air Lounge-soffa för att uppfylla alla dina behov

Detta är en lyxigt designad bäddsoffa med en läderfinish som du kan använda för att ligga och sova. Den är robust och lätt och kan utföra flera funktioner. Den har en inflationspump som kan omvandla den till en bädd på 60 sekunder. Det är perfekt för sovsalar, vardagsrum och sovrum. Den har en hopfällbar design och kan öppnas som en soffa eller en dubbelsäng.

Om du vill köpa en kärleksstolsoffa, kolla in olika design och få en som uppfyller alla dina krav