Loveseat Recliner

Henry® Läder Power Recliner Sofa (77 ")

När du kommer hem efter en lång dag på jobbet, allt du tänker på är ditt mysiga utrymme och den dagliga koppen full av godhet och förnuft. Det mysiga utrymmet skulle i allmänhet innehålla en varm ljussätstol som nästan verkar vara en fluffig jättes omfamning! Den här artikeln kommer att handla om de oerhört bekväma bitar av himlen! Låt oss ta en kik bakåt i tiden och spåra exakt när det var då dessa himmelska skapelser kom till.

Historien: Sittplatser kom till i slutet av 1920-talet, då begreppet latskap just hade spritat upp i världen. När åren fortsatte ökade efterfrågan på dessa barn och nu har varje hem en vilstol som en av de mest väsentliga möblerna. Visste du att den franska ledaren Napoleon var en av de allra första människorna som använde vilstolarna ?! Åh ja!

Kommer vi tillbaka till det aktuella scenariot där man hittar vilstolar i nästan varje hus, vad sägs om var de kan placeras?

Vardagsrummet: "Det bästa intrycket du gör är första intrycket", låter så sant när det gäller ditt vardagsrum. När det gäller att skapa intryck spelar ditt vardagsrum en stor roll när det gäller att antyda ett. Det är anledningen till att en kylstol är den perfekta möbler som ska placeras i ditt första utrymme. Placera en uppsättning vilstolar vid spisen eller om det finns tillräckligt med utrymme, vid fönstret med ett soffbord precis framför.

Gästrummet: Att krascha på soffan med din favorit kopp kaffe eller te eller en påse popcorn är vad man ser fram emot när kompisarna kommer att ringa. Oavsett om det rör sig om förlorade orsaker eller vackra berättelser om din bättre hälft, får ingenting fram de känslorna än att sitta med din bästa kompis på den älsklingsstol. Detta tar oss till det näst bästa stället att placera den mördaren loveeat! Rummet. En av fönstret med ett vackert sidobord eller en bokhylla i hörnet är vad jag föredrar! När man tittar ut i evigheten med de oändliga mängderna fantastiska tankar, skulle ingenting slå det lilla lugnet (Pun oavsiktligt!).

Så det handlar ganska mycket om de platser där dina kärlekssäten skulle gå. Vardagsrummet, precis framför TV: n, eldstaden eller rummet, där du kan sitta helt själv och dina tankar eller umgås med dina vänner som har all privatliv i världen!