Lyxiga soffor

Kan vi tala om Elefanten i rummet? Du har börjat flirta med nya soffor. Och här får du möjligheten att designa din nya drömpartner. Välj mellan 25st sammetsfärger, med eller utan nitar och som om inte det var nog väljer du även sida på divanen. Resultatet blir en stor, djup divansoffa i sammet att aldrig sluta vara nykär i. Evigt pirr!

Varje sittrum kräver soffor och stolar för att sitta bekvämt, koppla av och underhålla. Beroende på kvaliteten på ditt hem får du möblerna för att förbättra det, så om du har ett elegant hem, behöver du lyxiga soffor för att matcha inredningen i vardagsrummet. Lyxiga soffor finns i en hårdträram som är kapad, skruvad och limmad för högt stöd. Mjukt ullblandningstyg används för klädsel som görs för hand.

Hur skapas lyxsoffor?

Utformningen av lyxsoffor kompromissar inte med komforten. Den är byggd med en välfjädrad bas och rygg. Sittdynorna och kärnan består av fjäderförpackat skum. Det finns i ett brett utbud av klädsalternativ och leverantörerna är villiga att anpassa för kunder som vill ha deras unika klädsel.

Varje gång du kan kontakta deras concierge-team och ha en anpassad soffa till ditt vardagsrum. Lyxiga soffor har en mjukt krökt rygg och djup plats med låga armar. De har vända ben som är matt svart, markerade med nickelhjul för ett sofistikerat utseende.

Lyxsoffa för modern inställning

Lyxsoffa är stor med tuftad rygg och säte. Byggd med en robust träram och vadderad med polyuretanskum och klädd i linnetyg för sval komfort. Träbenen är starka och har en vikt på 500 kg. Skummet ger komfort och stöd för avkoppling med väl vadderade tuftade armar.

Den djupa sätet ger ultimat komfort för att koppla av, sitta och titta på TV eller spendera kvalitetstid med familjen.

Fördelarna med lyxiga soffor

Fördelen med lyxiga möbler är elegansen som den ger inställningen. De är tillverkade av kvalitetsved och klädsel som håller i många år. Om den är klädd i läder, förbättras dess patina med åldern. Trä och läder som används i lyxiga soffor är fläckbeständiga och även brandhämmande. Speciellt lyxiga lädersoffor kan enkelt rengöras efter en fest genom att torka av med en fuktig trasa.

Om du är intresserad av lyxsoffor titta på alla mönster och välj en som uppfyller alla dina behov.