Matsalstolar

Hem & Inredning | emmamelins

Endast matsalsstolar kan hjälpa till att ställa in tonen i din matsal. York Times interiörarkitekt Vicente Wolf kommenterade en gång: "Det finns inget lika tråkigt som ett bord omgiven av stolar som alla ser identiska ut." Och det är verkligen sant! Och om du också letar efter några unika matstolar men är förvirrade över vad du ska välja, är jag här för att hjälpa dig med fem anmärkningsvärda mönster för att göra din matsal perfekt. Nu kör vi!

Parsons ordförande

Det gjordes först på 1930-talet. En pastorsstol passar nästan alla dekorstilar. Det är skapat för att upprätthålla komfort med bort överskott dekor. Det är en enkel, elegant stol och passar nästan vilken matsal som helst. Det kan också klädslas i olika tyger som läder, linne etc.

Fåtöljen

Dessa typer av stolar ger vanligtvis en formell känsla. Tillsammans med den traditionella utformningen av sidostol har de armar som är fästa på ryggen och sätet av smala delar. Kontrastfåtöljer används vanligtvis för att förmedla ett uttalande.

Den traditionella sidostolen

Vanligtvis sitter längs sidorna på ett matbord, armfria stolar kallas vanligtvis sidostolar. Detta är den vanligaste matsalsstolen som används i kök och matsalar över hela världen. Det har vanligtvis den traditionella välvda ryggen och en trästol.

Modern design

Om du vill ha en matsal som har en modern känsla för den kan matsalsstolarna i modern design peka på en mängd olika stolar. De vanligaste bland dessa är vanligtvis gjorda av böjt trä eller gjuten plast och metall. Ett annat exempel är en krökt trädesign som kontrasterar gammaldags material med modern formning.

Rustik stil

Matsalstolarna i rustik stil ger en pastoral känsla. De är vanligtvis tillverkade av opolerat naturligt trä, har grova kanter och en lös lekfull design. Det vanligaste bland dessa stolar är "loggstil" -ramen med mönstrade och stoppade säten.

Så det var de fem sorters matstolstolar som du kunde inreda dina matsalar med. Vilken väljer du ?!